ехааа, браво за Екзалтед-репутациите
дето се вика, сега ще мога да нинджосвам повече бижута и парици

аз, общо взето съм доникаде с всичко
а снощи си бе тегавов хероиците... нямам късмет и туй то - все начинаещи и недооблечени ми се падат в партито, къде ги намирам такива и аз се чудя

ей, на снощи и Реми (джойналия се към обичайното парти лок), милия, си взе първата героична значка баш като прекрачихме прага на Нексуса... а драконицата в Нексус какво ме направиии.... нон-стоп ме рита и интеръптва хийловете
затова пък във Виолетовата кула си бе драма...
Ланис пропусна да спомене как отпочнахме инстанса... Браги опъна една софра с печено прасе, и щото бяхме първи с него там, аз казвам във Войс чата, че отивам до кухнята да си отсервирам вечерята... връщам се и на метър от компютъра виждам как вратите на инстанса се затварят под носа ми и моята мома остава извън инстанса...

онези ми ти припрати младежи стартирали евента... викам им - мрете сега, че да започваме отново

Реми плахо предложи да ме съмънне и вероятно това би бил вариант, ако не се отнасяше за затворен зад вратите хилър...
после се строихме прилично и започнахме... и както ни тръгна с тоз късмет, падна се уотър-елементъла за първи бос...

като започна да ни налага онзи ми ти бос, онези ми ти елементъли - отвсякъде прииждат, народа се щура, аз се опитвам да хийлвам ама половината ми подопечни - извън рейнджа - драма... докато в един момент боса плясна Илия два пъти и от макс-живот, го прати у гробището... умряхме... докато тичахме обратно заобсъждахме тактиката... Реми заобяснява, че елементълите като стигнат боса, бъфкат дмж му, до момент, в която просто не може да се аут-хийлне

и затова решиха правилно, че трябва да пречукват уотър-аддовете максимално бързо... незнайно за мен обаче си разпределиха позициите, така щото и танка си избра позиция, за да бие елементъли и в един момент, народа дисциплинирано налага аддове, а боса - хилъра, щото се оказах танк

логичната развръзка - уайп + нови портали траш... пак до същия бос... пак се заобсъжда тактиката и се реши Илия да си танква боса, ама тъй като не можем да се оправим овреме с аддовете, и да го кайтва по възможност по-далече от тях... и най-сетне го убихме пустия елементал...
естествено няма пълно щастие - като втори бос ни се падна онзи младеж, избягал от Консорциума, дето пуска орбове...

но пък за него ни е толкова отработена тактиката вече, че дори никакъв проблем с хийлването нямах... народа си го уби на пълен живот... не си спомняма да имаше особена драма и с последния бос, та хероик-вечерта приключи благополучно, може да се каже
иначе Теле ме наспами и мене още преди да свършим ВН да хийлвам в КоС, ама го отрязах веднага, че имам други планове за остатъка от вечерта, та се логнах на Таис и ходихме с алтовете на Браги и Елейн 2 пъти на аудиенция при мараудонската принцеса, като в промеждутъка направихме и една бърза награндска арена за ДК на Делвига...