Обява за книги-игри

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Post Reply
Elan Morin Tedronai

Обява за книги-игри

Post by Elan Morin Tedronai » Wed Mar 25, 2009 12:30 am

по молба на ДамЯн Христов, пускам следната обява.

Code: Select all

Търси се екип

Нов сайт, който си поставя за цел да популяризира феномена книгите-игри в България, набира своя екип. Създателите на бъдещия сайт търсят хора с идеи и познания върху този жанр, фентъзи и фантастика. Добре дошли са всякакви хора – автори на статии (дори такива, написали собствени произведения), художници, програмисти и web дизайнери, както и обикновени фенове. Изобщо всеки, готов да даде своето мнение за изработването на сайта, ще бъде приветстван. Работата е напълно на доброволни начала и поне в началото не се предвижда заплащане (това ще се промени, в случай че сайтът се разрасне в бъдеще). Екипът се сформира в момента (тоест сайтът все още реално не съществува), така че всеки, дръзнал да участва в самото начало от неговото създаване, ще стане част от нещо, което засега няма алтернатива в българското Интернет пространство – сайт, създаден и посветен на книгите-игри!

Инициаторите на идеята искат да превърнат сайта в голям архив от база данни, в който ще може да бъде намерена информация за всяка една книга-игра, отпечатана в България, както и възможност тя да бъде свалена директно. Ето защо, дори ако само имате хубав скенер и обичате старите класики като „Кървав меч”, „Пътят на Тигъра”, „Замъкът на Таласъмите”, „Варварският Бог”, свържете се с нас, за да ни помогнете в сканирането на книгите. Също така всеки, който смята, че притежава рядко намирана книга-игра и иска да помогне за нейното оформяне в дигитален вид, да пише също. Всички въпроси, идеи, предложения и желания за участие очакваме на този адрес: gamebooks@abv.bg

Ако сте от хората, които все още пазят тръпката на този жанр в сърцето си, не се колебайте, а пишете смело, за да заявите вашето участие в това начинание!
ако се интересувате - успех.

поздрави:
Чавдар

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Mar 26, 2009 10:27 pm

А с Dragon Club какво стана? :spank: :plez:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Mar 29, 2009 10:08 am

Нямам възможност да участвам естествено, но каузата ми е на сърце, та ако има информация, с която да може човек да бъде полезен, бих я дал :mrgreen:

поздравления за този некромантизъм!
This is it. Ground zero.

Super M
Warmage

Post by Super M » Sun Mar 29, 2009 1:14 pm

Моридин е прав - ако има някакво запъване или се търси конкретна книга/ информация/ресурс допълвайте темата и всеки ще помага с каквото може. :wink:

Аз искам да видя такъв сайт.
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com

Elan Morin Tedronai

Post by Elan Morin Tedronai » Tue Mar 31, 2009 3:08 am

не съм имал възможност да работя по Dragonclub. истината е, че в момента работя повече като музикант и поет, отколкото като писател на разкази и статии. Dragonclub е останал на заден план - твърде заден в интерес на истината. имам материал за един ъпдейт, но не знам докъде ще стигна. хубавото в случая, че все пак съм натрупал нещо, отколкото преди, когато думите ми бяха празни. така че когато уебмастърът ми се подготви - тогава и ще имам нещо, което да покажа на хората. дотогава - за съжаление статуквото е такова, че не ми позволява да покажа нищо ново. сайтът е добър, но нямам желание да се занимавам. освен това съм сам - а вие сте 24 души, така че не виждам смисъл да се конкурирам, а не се и опитвам. когато подготвя нещо - ще го видите. междувременно посещавайте поетичния ми блог - the Mad Hatter. там имам поезия и ревюта на книги и музика.

поздрави:
Чавдар

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Mar 31, 2009 8:11 am

Ще го погледна натам, успех в начинанието, Чаво
This is it. Ground zero.

Sephiroth
Farmer

!!!

Post by Sephiroth » Tue Mar 31, 2009 8:55 am

КНИГИ-ИГРИ? НЯКОЙ СЕ ОПИТВА ДА ГИ ВЪЗКРЕСИ ОТ ПЕПЕЛТА? СУПЕР!!! :D :D :D

Drigan
Sorcerer

Post by Drigan » Thu Apr 02, 2009 1:55 pm

Аз подкрепям. Евала за инициативата!
"Ние сме просто хора и боговете са ни създали за обич. Това е голямото ни величие, това е славата ни и най-голямата ни трагедия."
Емон Таргариен

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Fri Apr 03, 2009 10:12 pm

Ех, носталгия!
Дано да се получи нещо.

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Sat Apr 04, 2009 10:49 am

Съмнява ме да имам време да се занимавам, ама ми се намират към 250 книги- игри и ако нещо ви се губи свиркайте, може и да го имам ;)
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image