BIG BROTHER

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Mon Nov 01, 2004 8:05 pm

мда, и то в случай че ги вземеш ;р
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Tue Nov 02, 2004 12:19 am

Майтапа настрана - те хората си го казаха - тоя дето остане накрая печели парите и популярност. Аз самият например обичам да стоя в сянка и предпочитам да не се набивам в чужди очи (камо ли телевизори) - но участниците много добре са си дали сметка какво печелят и какво губят. Парите не знам дали ще им ги дадат, ама като им махнат данъците, така или иначе ще им останат значително по-малко :wink:

Между другото - тая вечер беше отврат - първо тоя Live - Ники Кънчев си беше дърво както винаги и оня прост педал Евгени Минчев беше там (как па не се намери кой да го гръмне....е сигурно никой не иска да си хаби куршумите за боклуци:-)))) Абе простотия отвсякъде.
Другото извращение - мъжете, повтарям мъжете ги изби на нудизъм!!! Просто няма справедливост в тая държава - жените се къпят по бански, а мъжете търчат както майка ги е родила по двора! :evil: :evil: :evil:
Горките майки...
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Tue Nov 02, 2004 12:50 am

мда, значи си от мойта партия ;р
и аз не обичам да съм в центъра на вниманието, да бъда водещ/лидер или нещо от тоя род ;р
ма ко да направя срамежлив съм ;р
никога няма да отида в което и да е от всичките предавания дето ги въртят по телевизийте, а в това Биг Брадър за 2 000 000 бих оишъл, но за 200 000 в никакъв случай.
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Nov 02, 2004 12:54 am

Окей, какво можеш да си купиш за 2млн, а за 200000 - не? Ти лично, имам предвид.
This is it. Ground zero.

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Tue Nov 02, 2004 1:21 am

ми да речем за 200 000 не мога да си купя Lamborghini Murcielago ;p
не мога да си купя къща за 2 млн.
a да речем инвестирам 100 000 от 200-те ми остават само още 100..
ся ако тръгна да мисля знаиш ли още колко мога да изброя.

edit: та да се изясним- 200 000 са ми достатъчни да си уредя живота, ма ако не ти е известно парите никога не достигат ;р а като ще се излагам пред цяла българя поне да знам защо

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 03, 2004 11:52 am

Мдам, кат ше се проституира поне парите да са достатъчно ;). За който ги земе де, за останалите "Славата".

Къде ти - цели 40 стинки нема от де за патрон. Тоя трее с нещо едрокалибрено да се положи, че мое да оцеле и ше ни залеят пак вестниците с мазни лимби и интервюта. Снимка на Гената мое да гледам спокойно само на некролога му.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Wed Nov 03, 2004 11:30 pm

Оревахте света за тоя Голям Брат бе. Верно е голяма простотия и дори на мене ни стана неудобно като го гледах (2 серии и половина). А аз хич не съм свенлив и с простотията съм на 'ти'. Затова спрях да го гледам. Поръчал съм да ми съобщят когато стане време за гласуване, за да си дам гласа за турчина. Тоя според мен е най-големия фен, не е глупав, приказва най-правилния български и е фен на ЦСКА.
Иначе с едни приятели си пожелахме да можем да отидем за 2-3 дена в това "шоу". Те тогава щеше да стане шоу. Открито неподчинение и цинизми по адрес на Big Brother, пръскане на обективите на камерите и огледалата със дезодоранти или пяна за бръснене и яко карти. Ама те събрали някакви интелектуални недоразумения очакват целокупния народ да гледа в захлас с отворена уста.

Коя е тая пловдивчанка с "пипирудата". Вече няколко пъти чувам за нея, ама тази изцепка не е попаднала в 2 и 1/2 епизода дето съм гледал.
Не мое да мъмриш, брат!

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Thu Nov 04, 2004 7:03 am

ем коя я? как да ти обясним ;р една от всичките :)
тъпа е, говори смешно и неправилно, изобщо.. абе нормална българка ;р
ако се поровиш може и да я намериш из нета тая част с пеперудата. Ей, виж, в мойто ФТП някой сложил чекиджията (не му знам името) как праска в кенефа.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Nov 04, 2004 8:32 am

Хехе, идиотите на bg-peering.com са capture-нали и качили всичките май. Даже се редуват да не изпуснат некоя серия. Малоумие.

Дзверо - мислиш ли че некой щи позволи тва ;р Те си подбират много внимателно кретените.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Thu Nov 04, 2004 9:15 pm

Я кажете къде се намира това с нещастната пипируда, че след толкова коментари ми стана интересно да го видя :)
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Thu Nov 04, 2004 9:17 pm

ем Xellos издавай ;р

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Nov 05, 2004 8:54 am

Нямам идея. Не съм гледал нищо до са от тва. Ако ми стане чак толкоз интириесно да видиа пипируда ше мръдна до некой съседен град :wink:

Tasselhoff Krakundel
Scholar

Post by Tasselhoff Krakundel » Fri Nov 05, 2004 9:39 pm

aha. az sym go gledal. tamyn 2 pyti. Golqm fun e basi. samo kato si pomislq 4e e ot plovdiv....sram me e ve4e
My mind has changed! My strength has not!

Koruin
E'lir

Post by Koruin » Thu Nov 11, 2004 10:40 am

Цитирам със съкращения:
Ако "Биг брадър" е просто феномен в другите страни, у нас е ужасен и прекрасен социален експеримент. За първи път абсолютно обикновени хора са важни - това не се е случвало нито в политиката, нито между писатели и "интелектуалци", нито на сцената, не се случваше и в телевизиятя много-много.
.......езика - не бил телевизионен. Ами не е, никога езикът на обикновените хора не е бил телевизионен.....ами е сведен до употребата на по-малко от 1000 думи - ядене, секс, казармени идиоми при мъжете и кухненски и менструални идиоми при жените........Хората в "Биг брадър" са около 30-те и са възпитали мирогледа си след 10-ти ноември. Това е резултатът на тези 15 години - екскремиращи, мастурбиращи и консумиращи незадоволени полумлади хора, които не знаят да готвят и са учудени само от едно - колко са прости. Но не плюйте огледалото - това сте самите вие, цялото общество, дори бих казал - по-хубавата му част. Ами ако направите "Биг брадър" във Факултета и Столипиново!
Погледнете и истината - за първи път се показаха истинските проблеми на един уж познат свят: сблъсъците емигранти - неемигранти, провинция - град, миеки - твърди. А ужасяващата хомофощина - и в къщата, и гласуващите по скъпия SMS телефон са срещу гея Димитър (70% преди да се откаже сам )....... Ето ви картинката..........

Това е статия на Мартин Карбовски, публикувана вчера във вестник "24 часа". Аз нямам коментар.

Dilvish the Damned
Paragon

Post by Dilvish the Damned » Thu Nov 11, 2004 10:45 am

Хм, Кори, Картофски с неговата мания да се изявява като трибун на две-три поколения не ми е идол за каквото и да е, още повече пък статиите му... Тоя човек среща трудности да свърже две последователни изречения по смисъл, какво повече да кажа.