то не че взехме ачийвмънт в Рампартс

искам го на хероик!... иначе общо взето Ралпартс снощи премина в следната схема - боди пул от страна на Ланис (ей, това паладините са все с рогата напред - безразсъдна работа, ама си е определено болест по плейта

), последвано от аое...
и на мене ми хареса в АК 40!!

хем бяхме шепа хора, а Браги ни нинджса червената буба за яздене

имам си само жълтааааааа, искам и аз червена

Скерам първо малко се постъписа, щото е свикнал при него тълпи на поклонение да ходят и от изненада за малко да се гътне

не мога да не се похваля, че на първия опит го докарахме до 50к живот

но после се поокопити и реши да ни покаже кой е шефа там... аз бях забравила, че по 2-ма МС-ва... та само един можех да полиморфна

останалия или в стън, или просто налагаше другарчетата си... то и за полиморфа нашите младежи губеха време да ми кажат кой е, щото съвсем неуслужливо ДБМ не работи в старите инстанси...

аз им викам във Войс чака "кой да шийпвам бре?", а нашите се заливат от смях, че се пердашат един друг!!

ама ще видите вие другия път като майнд-кънтролне мене, като ви запляскам с един Близард, ще ви стопя кръвчицата за секунда... обаче то и как да не се посмее човек... накрая - останали боса с копията му + 2-ма МС-лнати и едно чудещо се Танче кого да шийпва... е, не за дълго - Скерам ме отърва от мъките с 3 удара
а преди това в Каразан пак имаше екшън на Принца... от днес на мелее-тата им се забранява да мрът в Шадоу-нова!!!

амаха! абсолютно безотговорно си пердашат боса, без да му гледат каста!! малко дисциплина трябва да се въведе тука! все се налага половин битка 2-3 човека да я водим... но този път бе уникално де... не помня Дима на колко процента се гътна (още не бяхме влезли в 3-та фаза със сигурност), ама до сега не сме оставали 2-ма човека - моя милост ака дпс и танка Илия, без хилър... а в трета фаза и брадвите ни налагат...

като дойдоха при мен, ги оставих да ме бият, докато ме свалят на 2к живот и минах в блок... та отидоха при Илия, а аз се отдадох на нюк на боса, щото друг шанс нямахме... убиваме го със сетни сили, а миг след това, танка ни стана на зомби! на практика мога да се пиша единствения оцелял от битката
но трябва да похваля Елейн!! как се оправяше детето с хийлването ни на този билд, не знам, ама и тотеми чинно си бучкаше, и ни държеше живи... мисля, че като поотрасне мнооооооого ще й отива ресто билда
бтв, по отношение на шадоу прийста - истинската игра с него ще я усетиш СЛЕД като облечеш шадоу формата... няма да давам съвети и суперлативи, щото моя хюмън шадоу-прийст си стои паркиран в кръчмата на Тундрата на 70 лвл, но затова пък блъд-елфката ми бодро крачи към 74 лвл

в неделя играх почти целия ден като орда и направих един Нексус с ПъГ... бях още 72 лвл - имахме същия левъл паладин - танк, буумкин и дръвче - все моя левъл + 80 лвл роге... е, по едно време поискаха дмж-метъра... рогето бе с 40% от дмж - логично, моя милост бе втора с 26%, след мен буумкина и последен палата... според мен нещо не си играеха добре класовете децата, иначе трябваше да дишам праха и на палата, и на буумкина, щото моята не е добре облечена...