За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Fri Mar 27, 2009 12:21 pm

а на мен този ачийвмънт ми бъгна и не знам кво да правя, нещо ме мързи да пускам тикет. А може би трябва.

ачиивмънта е 160 рецепти.
в играта има 161. аз мога да науча 160 - чайчето е само за роге.
според Акис аддона и по мое броене аз имам 157 - липсват ми 2 хордски и 1 от отварянето на AQ, ма нещо не мога да намеря райд да мина блек уинг отново за глупавата глава на един бос, та да продължа с веригата и да ми даде кукинг куеста. А скапания ВоВ ми седи на 151/160 :( Подивявам направо.

бтв, някои да е направил ачийвмънта за драконското дейли под 2 минути? Баси, или няма кьорав дракон наоколо или сички са вече оплюти от други играчи и са ми сиви, редовно го лета този куест за 4-5 минути. Трябва да го пробвам през ноща някой път или рано сутрин, като се прибирам от някое парти. Ма то в такъв случай обикновенно не знам каде съм :oops:

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Fri Mar 27, 2009 12:42 pm

Хм, аз съм на 158/160 и ми липсват DeviateFish и онази ордската дето я получават след куест. Обаче след пача ще се продава от алианс вендор, та не съм се запретиснил за нея. Но това е без рецептата за рогето и без тази от AQ. Така че по-скоро пропускаш някоя рецепта.

А иначе за дракон-дейлито има един тънканаж, още не съм го пробвал де, само теоретично 8-) Не е нужно ти да убиваш драконите - само трябва да ги тагнеш. Отиваш с 2-3 приятелчета без да си в парти с тях, минаваш с мръсна газ през колкото можеш дракони (дори и боди-пул мисля ги тагва) а после твоите другарчета изтрепват всичко сиво, а то се брои на твоя сметка.
Другият вариант е отиваш и нападаш дракони без да ги убиваш, че да са на малко живот, взимаш отново куеста и ги доубиваш лесно, щото техния живот не се възстановява.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Mar 27, 2009 1:30 pm

това последното предложение ми се струва твърде химерно... но предното с групата приятели дето да помагат звучи разумно.... :D

аз ачийвмънти целенасочено не правя... ако се случи да получа някой - им се радвам, а някои направо ме шокират, като когато правех с моята Таис, като бе подрастваща Зул`Дракската арена... аз нямаше на кой да разчитам и естествено я направих с ПъГ, а Пъговете, както се знае не са най-организираното нещо, та докато да се съберем ни нападна орда... и взех, че убих въпросния шадоу прийст и БАМ - 2 ачийвмънта изскочиха накуп... :shock: за килинг блоу на всичките им раси + килинг блоу на всеки един от класовете... в гилдията ме запоздравяваха, а аз си умрях от срам, щото аз ИЗОБЩО не съм пвп-плейър и абсолютно пацифистично съм настроена към ордата :oops:
ей ги на:
http://eu.wowarmory.com/character-achie ... dar&n=Tais
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Mar 27, 2009 1:55 pm

Аз така се изненадах, когато на 51 левъл някъде ме нападна изневиделица хънтър... опита да ганкне един вид.... и умря.. пък аз взех ъчийвмънт за пръв убит противников играч. Това и той го видя и надявам се, че се е почувствал много тъпо.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Mar 27, 2009 2:07 pm

:D И на мен така ми се случи с един Death Knight.

Паламурника къде ще ни води днес? :) :roll: :oops: :oops:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Mar 27, 2009 2:18 pm

Зул аман и Каразан вече са ресетнати :P Може пак до AQ 20 да се иде също така:)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Mar 27, 2009 2:23 pm

Elayne wrote:Паламурника къде ще ни води днес? :) :roll: :oops: :oops:
еей, ненаситни бре! :shock:
Тише, какво ги направи снощи тези жени? :lol: чувам, че Ланито е изпило военновременните тролски запаси, заровени да отлежават в пясъка, а сега гледам, че и шаманчето ни иска още... искам малко и аз да намажа забавления :oops:

та по същество - довечера кога ще си на наше разположение, че да ти наредим програмата? :twisted:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Mar 27, 2009 2:34 pm

Lannis wrote:Зул аман и Каразан вече са ресетнати :P Може пак до AQ 20 да се иде също така:)
Ще ходя да ти купя джуджеческо пиво ^^ ако се окажеш добър пророк ^^. :mrgreen:

Таис, Паламурника снощи ни магьосваше след Хакар ^^ - мене ме прави малка, малка... :mrgreen: :mrgreen:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Mar 27, 2009 2:44 pm

Елейн, ще ти кажа къде е питието за Ланис - отиваш в Танарис, сприятеляваш се с Пазителите на Времето, убеждаваш ги да те пренесат 7 години назад във времето в Олд Хилсбрад... препускаш по тучните поляни до кръчмата, купуваш халбички отлежало от кръчмаря там и се връщаш обратно при Ланито :lol:

аз така правих едно време по заръка на една туинг-гномка - страшилище за УСГ-ските бойни полета и бях силно впечатлена от това да се впиша в живота назад във времето... не мислех, че е възможно или че света и там е жив :P

иначе за умаляването, палата пак си е играл с даларански подправки :lol:

към изброеното от Ланис бих добавила и Молтън кор :D
на Тишо му трябва дроп от там, а аз още не съм Екзалтед с Водните лордове :roll: то и поне още един ЗГ ми трябва да заформя Екзалтед и с троловете май, ама не съм сигурна :roll:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Mar 27, 2009 2:45 pm

аз съм се заредила с онзи еликсир от Танарис.. даже още ще си купя - има навика първо да те прави на кокаляци, а после ставаш и мъничък за 10 минути... и можеш да махнеш кокаляците от екрана... Много обичам да съм мъничка и да тичам бързо... или да яздя на малко конче

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Mar 27, 2009 2:47 pm

Еми да се добера жив до нас довечера, ше се моткам наоколо с вас ;) Ногелфогена от гадгетцан си е тънкана, и дима трее го има :). Иначе елексирчетата от даларан само дето твърде рано сутрин мое намериш и подправките са си приятно лигавене :) Най ме кефи рибата дет те праи на рандъм нещо :) Как фърчи хлебарката просто ;)
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Mar 27, 2009 2:53 pm

сега се сетих, че Елейн не сме я водили на аудиенция при Лейди Ониксия :shock: ТОВА не бива да пропуска! а е и за 10 мин. работа!

и все пак... АК 20... умирам за този инстанс :oops: нищо, че има буби... просто атмосферата там сякаш потича в кръвта ми...

а и АК 40 е отсреща... можем по една цветна буба за яздене из него да ви вземем... бос може и да не убием, но те от траша падат...
отсега да си кажа, че аз искам червена, щото си имам вече жълта :lol: но за АК 40 трябва да сме в по-широк състав... по възможност и с Илия и Делвига...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Mar 27, 2009 2:54 pm

Ако се напием може и да убием ^^. Ланис е първа пушка! Ще прави дмг и ще хийлва наведнъж. :mrgreen:

325 cooking, ding ^^.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Mar 27, 2009 2:59 pm

Светите хора пият - това ги прави... по-свети... един вид... насвяткват се... :roll:
Паладинът е свят човек - следователно - пие.
Прийстът също е свят човек - в повечето случаи (от време на време го хваща сянката и не е свят) - сведователно и той пие.

Остана ми малко даркмуунско - може да ви черпя по едно. Все пак не сте крокодили :P (и магарета не сте, въпреки някои подмятания в тази насока :lol: )

Иначе цветните буби от AQ40 са ужасно хубави... жалко, че не можеш да ги ползваш извън инстанса.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Mar 27, 2009 3:00 pm

Легендарния маунтец от AQ бил се взимал in one time for a server O_O.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around