Music Idol 3.0

Ми то името като че подсказва... търнокопи, хидродинамика и всякакви ортопедични приспособления...
Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Mar 25, 2009 9:25 pm

Ми който казаха. Пламен. Още късно снощи Рут съобщи във форума, че връщат Алекс, Магдалена и Пламен. В началото не бях убедена, щото всеки може да се кръсти Рут и да пише квот му дойде, ама като я видях как се подсмихва тая вечер, докато ония двамата "нажежаваха обстановката", реших, че ще да е тя. И като върнаха и ония тримата...

Добре, Алекс и Магдалена - бива. Пеят. Ама Пламен вместо Рут или Драго? Особено след снощи както се представи Драго? Или дори вместо Васил? Баси, писна ми.

Edit:
То това било запис от вчера. Затова Рут е пуснала новината.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Wed Mar 25, 2009 9:36 pm

Аз не можах да гледам, ама Пламен - ВТФ :shock: Тоя пя толкоз фалшиво, немам думи - тука оная пача Мара трябва да има пръст, баси :evil:
Image

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Mar 25, 2009 9:48 pm

Има тя. Ма не пръст, ами уста.

Уук.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Thu Mar 26, 2009 7:05 pm

Аз сериозно си мисля, че продуцентите и журито много държат да спра да им гледам предаването. Как може бе, как може? Да му се не знае!!!

Уфф, добре де, по-спокойно. И все пак... Как може бе? Пламен ще ми връщат. "Моля ти се, Мария, всичко ще направя, много ти се моля..." И то след едно от най-великите изпълнения, случвали се на шоуто изобщо. За Драгомир говоря. Него да бяха върнали, или Васил, или... Абе, знам ли... Какво ли е направил Пламен на Мария... И сега какво? Единственият участник с малко по-рокаджийски уклон там май е Ели. Дано стигне напред поне тя.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Super M
Warmage

Post by Super M » Thu Mar 26, 2009 8:26 pm

Драго е уникален. И аз не исках да повярвам, че първи го изгониха.
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Mar 26, 2009 9:33 pm

Super M wrote:Драго е уникален. И аз не исках да повярвам, че първи го изгониха.
аз спирам да гледам гледам Мюзик Айдъл- поне докато не изгонят оня мазен гей Пламен.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Fri Mar 27, 2009 12:39 pm

От близо два часа се разхождам из форума на предаването. Много е забавно. Оказва се, че Отварачката вече си има сериозна "фен" база. Не, сериозно, не съм виждал да се изсипва толкова негативизъм върху една певица откакто Галя от "Каризма" влезе във "ВИП Брадър", а това май беше преди три години.

Виждам и неща, над които не съм се замислял:
http://musicidol.btv.bg/forum/index.php?showtopic=13550
Честно, ако написаното в първия пост е вярно, роднините на Димитър Симеонов трябва да съдерат от съд екипа на предаването. Не знам, де, ако е виновен, да си получава заслуженото, но ако не е? Просто вече са му съсипали и живота, и кариерата, и семейството...
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Fri Mar 27, 2009 12:52 pm

От друга страна, ако е вярно тези са ебати лицемерите и само хвърлят прах в очите на хората ...

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Fri Mar 27, 2009 1:32 pm

То да бяха само те... Вчера вечерта в някаква бензиностанция мернах някакво списание от онези, жълтеникаво-сензационните - "Блясък" или нещо такова - с името на Виктория и нещо за слепотата й *на корицата*. Ако се окаже наистина, че не е вярно или не е доказано или има почва за съмнения... е нямам думи просто :(
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Mar 27, 2009 2:04 pm

Ми вече няма как да са само те, Пенчев. То нали знаеш, като тръгне камъчето, върви спирай свлачището. А има и нещо друго. Дори да приемем, че в крайна сметка този Димитър е съвсем виновен и всичко, което казва Виктория, е чиста истина, какво ще спре някоя потенциална злонамерена личност да лъсне в някое гледано предаване, и да обяви в ефир, че Лицето Х я е било/изнасилило/държало заключена и пр.? Пък после нека Лицето Х да доказва, като си няма работа. Както казва лорд дьо Слов, "Лъжата е обиколила света, докато Истината си обува ботушите". Оправяй се оттам нататък. А синдромът "бий ма, обичам тъ" пък въобще няма да го коментирам.

Уук.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Fri Mar 27, 2009 2:11 pm

Очаквам да видя репортаж, в който озверели от домашно насилие зрители нахлуват с джиесеми в Карлуково, но вместо нищо неподозиращи параноидни шизофреници заварват там педофила Кузов. В следващия кадър двамата водещи тропат казачок с македонката, а после камерата в американски план ми показва двама лъчезарно усмихнати идиоти. Единият зъб на единия блесва загадъчно - край на репортажа.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Mar 27, 2009 9:07 pm

днес слуайно мернах някакво ново предаване на Иван и Андрей а забелязах че използват оня мърсол Марин циганина като актьор.
Ебати пропадналото.

bgspace
Misting

Post by bgspace » Sat Mar 28, 2009 10:05 am

Нещо това предаване взе да ми идва в повече...

Особено след като изкуствено взеха да си дигат рейтинга с ония двамата. Не разбраха ли, че така няма да постигнат нищо? Хубавите изцепки стават спонтанно - като "Шест кокошки", като "Кен Лий". Тази година беше доста постна на такива...

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Sat Apr 04, 2009 5:54 pm

Аз само се включвам да покажа снимката, дет са турнали на Мария в ласт.фм-а - http://www.last.fm/music/Mariq , която спокойно може да се оприличи на алфата и омегата на тва дет що е великолепно.

Иначе на мен Мара ми е много симпатична. Не мога обаче да кажа това за участниците. Освен Виктория и Боян всички са ми доста скучни и кухи.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Tue Apr 07, 2009 11:02 am

Да споделя, че останах доста доволен от снощния концерт. Не от изпълненията, де, харесаха ми само четири, а от факта, че този път изобщо не ни тормозеха с Трагедията на Виктория. Време беше да се поосъзнаят.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting