Споделете
Moderator: Moridin
- Maledictus
- Warmage
Подрав за Роланд, който има нужда от успокояване на крехката му душевност, та си мисля, че моментът е подходящ:

Roland wrote:Държа да отбележа, че следващият, който си сложи разнополов аватар, ще бъде ЛИЧНО изнасилен от мен с ОНЯ вибратор с пингвинчето. НАЗАЛНО!!

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Тва е THE SMURF GODDESS, нищо не разбирате ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Хаха, bustedGhibli wrote:Подрав за Роланд, който има нужда от успокояване на крехката му душевност, та си мисля, че моментът е подходящ:
Roland wrote:Държа да отбележа, че следващият, който си сложи разнополов аватар, ще бъде ЛИЧНО изнасилен от мен с ОНЯ вибратор с пингвинчето. НАЗАЛНО!!

Който е гледал Angel, знае, че аватарът ми не е разнополов.

And you can't dance with a devil on your back...
- RRSunknown
- Elder God
- herairness
- Jaghut Tyrant
- Maledictus
- Warmage
И аз разбрах за дебата тази сутрин, след погребение, когато дяконото обясняваше на отчето колко тъпоумни са и двамата и как изобщо няма да си прави труда да гласува, а ще натамъни така концертите си, че точно по изборно време да бъде в Италия....
Някои все се уреждат.
АДД: Довечера с Аби ще си имаме заек. Вече е платен, само трябва да си го вземем. Дупце да ми е яко...

АДД: Довечера с Аби ще си имаме заек. Вече е платен, само трябва да си го вземем. Дупце да ми е яко...
- Maledictus
- Warmage