Споделете
Moderator: Moridin
Понеже?
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
- Maledictus
- Warmage
OMG!!!
MS Office за MacOS е най-зловредната софтуерна абоминация, с която човечеството се е сблъсквало някога. Всеки път като го ползвам и се удивявам и изумявам от това колко е зле. Всеки път си снижавам очакванията и той всеки път пада под тях. ТОЗИ ПРОГРАМЕН ПАКЕТ Е ФЕНОМЕНАЛЕН!!!
Боже, от 5 минути правя презентация на пауърпойнта и вече ме обземат суицидните настроения...
MS Office за MacOS е най-зловредната софтуерна абоминация, с която човечеството се е сблъсквало някога. Всеки път като го ползвам и се удивявам и изумявам от това колко е зле. Всеки път си снижавам очакванията и той всеки път пада под тях. ТОЗИ ПРОГРАМЕН ПАКЕТ Е ФЕНОМЕНАЛЕН!!!

Боже, от 5 минути правя презентация на пауърпойнта и вече ме обземат суицидните настроения...
мдааа, супер ще е! За депутати, министри и прочие политици същоMarfa wrote:Не, наистина мисля, че е належащо да се въведе IQ-ценз за избирателите. Не може то така да продължава.

викам да го обявим като точка от планЪ на ОПРДВРССНВ (Обединено Патриотично Работническо Движение За Възстановяване На Родината, Социална Справедливост и Народен Възход за който не знае) за спасение на страната след като вземе властта!
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Уфф 4 часа тука проверка от Инспекция по труда. Нема такава бумащина да сканирам

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Какво ли не за тех дет искат.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God