BIG BROTHER

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Oct 26, 2004 12:18 am

Тук е моментът (всъщност след поста на Скайуокър) да се зададе въпроса защо хората си умират да гледат обилна простотия, а смислените разговори се квалифицират като глупости. В смисъл, те все пак прекаляват с простотията, вероятно от скука, ма това не променя факта...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Tue Oct 26, 2004 4:25 am

Добре че не са зели пример от Румънското,където събрали интелектуалци,пък те само седяли и си говорели и никой не ги гледал.
Е, предполагам, че при румънците поне е нямало - "Пипиуда, чакъй шъ тъ спъся.." Муахахахаха :lol:
Като си помисля майничката е единствената дето е способна да ме изнерви, останалите са смешни
Тук е моментът (всъщност след поста на Скайуокър) да се зададе въпроса защо хората си умират да гледат обилна простотия, а смислените разговори се квалифицират като глупости. В смисъл, те все пак прекаляват с простотията, вероятно от скука, ма това не променя факта...
Ми то със всички тия високоинтелектуални разговори в ежедневието, на човек просто му трябва да погледа малко простотия за да се разсее и поотпусне :lol:
Но имаше и някои интелигентни разговори все пак, не може да се каже, че абсолютно всичко е било простотия.
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Oct 26, 2004 9:26 am

/повръщащо самйли/ Ееее "big brother" е поредното оправдание за цинизма ми и затвърждава вярата че хората като цяло сме много прости същества без никакви изгледи за оправяне. Макар негледането на телевизия да е +. Предаването, поне тва което съм мяркал по чуждите канали едно време, ме отвращава със скука редуваща се с тъпотия и чат пат простотия, евала на който се е сетил да го направи и да изкарва кинти от тва. Обаче бг-версията нема изгледи да я погледна освен случайно прецъкващ каналите. Ако искам да гледам простотии ше постоя на балкона и ше позяпам отсрещния блок. Само некой пиян военен да не ме свитне с макаровия дорде го зяпам де.
Last edited by Xellos on Wed Oct 27, 2004 9:45 am, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Wed Oct 27, 2004 1:27 am

Xellos wrote:Само некой пиян военен да не ме свитне с макаровия дорде го зяпам де.
NO COMMENT просто! :lol:
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me

raff
Scholar

Post by raff » Thu Oct 28, 2004 3:26 pm

e, mene pyk mnogo me kefi. tv-to mi pochti postoqnno e vkliucheno na toq kanal deto e 24/7. hilq im se na prostotiite i se kefq ot vreme na vreme kato izmislqt neshto po-umno. ideqta e gotina, da se syberat 12 razlichni nepoznati choveka i da se nabliudava kak shte se razvivat otnosheniqta m/u tqh. tva e :)
All we have to decide is what to do with the time that is given to us

Benedict
E'lir

Post by Benedict » Thu Oct 28, 2004 10:09 pm

Квито и надежди да имах за предаването...заминаха;))
След днешния преглед на предаването...думи нямам...ма как ги строиха, ма просто...един от играчите, че и маструбираше.
Ма знае ли човек, на някои може и да им се хареса, ма на мене идеята за казарма хич не ми допада като се има предвид, че имаше индивиди, които и картофите не можаха обелят кат хората.
Аз като върл фен на Пържените картофи останах дълбока разочорован и потресен...
Sad But True - бaджакът ти ме натъжава истински

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Oct 29, 2004 8:21 am

Да бе, ше им гледам аз отношения по тв-то, щот не са ми омръзнали да гледам личните драми на околните Live. Ай си.. тва презадоволеността е лошо нещо ша знаете. Нема умре тоя клюкарски манталитет за съжаление никога. Смеех се аз на бабите пред блока, а то кво се случи. Простотиjia на едро.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Oct 30, 2004 12:05 pm

Честно да ви призная никога не съм си представяла че големи хора, ама НАИСТИНА големи хора (някои от които семейни и с деца!!!) могат да се държат по ОНЗИ начин?! По онзи просташки, първобитен начин ...

Всъщност са толкова жалки, че ме избива на луд хилеж.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Sat Oct 30, 2004 2:47 pm

Жалки...
А може би честни...?
Защо по всички разни, такива шоута хората простеят.
...
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sat Oct 30, 2004 4:01 pm

Може би простеят навсякъде, защото се изисква извесна доза семплост за да се решиш да излагаш живота си пред всеки желаещ...
I don't wanna die

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Sat Oct 30, 2004 7:26 pm

Какво имаш предвид под- "семплост" ?
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Oct 31, 2004 2:47 pm

Ее културно казано ако праилно съм разбрал Морви - трее си прост и пълен простак за да го направиш тва. Дори и за пари. А че вкъщи човек се държи по-свободно си е вярно де. Човек да не смее да пръдне иначе. Ма да го парадираш и разни други незадоволени и скучаещи да ти се смеят отстрани това вече е болестно. За всички.

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Mon Nov 01, 2004 2:42 am

Абе, тва 200000 лв хич не са малко пари. Повтарям 200000 лв!
Много хора ще се направят на абсолютни идиоти за тия пари. За съжаление за тия пари много наши сънародници ще са готови дори да затрият някой.
Me

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Nov 01, 2004 7:56 am

Еми за мене са си просто 6 цифри една след друга. И така мога си живея живота :)
А то и за 5 лева, че и те ще ги дават, щото им е кеф тва на Наште(тм) сънародници. Национална черта един вид, нека сме горди с ентусиазма към съседа. :wink:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Nov 01, 2004 7:51 pm

Не, 200 000 са малко. Имам предвид, пластичната операция за да не ме познават после, смяната на самоличността и купуването на самотен остров, където да се чувствам удобно след като два милиона са ми видели и кътните зъби... Не стигат:Р
Last edited by Morwen on Tue Nov 02, 2004 4:36 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die