E, как да нямам нещо против джетовете: Мястото където се кара сърф на лозенец е оградено и доста малко като пространство и като новобранец често не успявах да завия преди въжетата или завивах на косъм преди да се оплета в тях

и редовно точно в този критичен момент за мен, някой тип с джет решаваше да мине на пълна газ завивайки, което значи, ако не че съм цопнала във водата и трябва да си разплитам сърфа от въжетата, то със сигурност съм изтървала платното или издънила завоя:( (сигурна съм, че нарочно го правеха гадовете)
Истината обаче е, че аз джетовете не ги трая от по-отдавна - плувам доста и много им се дразня, че редовно решават да си маневрират между плуващи или цанбуркащи се хора - какво им пречи да си джиткат по-навътре незнам (знам, знам просто ги кефи да се показват - кой ще ги види как гъзареят, ако са навътре, какво толкова, ако вземат че очистят някой нещастен човечец)
P.S. аз със сърфа също съм опасна(щото още съм си новобранец), но поне си джиткам на обозначеното за това място, и гледам да заобикалям хората отдалече (даже си им казвах че съм опасна в началото:)), когато въпреки това те се натресат там.