Споделете
Moderator: Moridin
Мексиканката ми е разказвала как отвличат и изнудват отвлечения да си изтегли парите от дебитната карта. И тва е масов феномен. Там е по-зле. За някои неща е по-добре, но определено имат жестоки проблеми с престъпността и правителството им е чиста диктатура. И са жалки тарикати на дребно точно като нас.
Потвърждавам. Като манталитет имаме препокриване къмто 90%.Amelia wrote:И са жалки тарикати на дребно точно като нас.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
- tigermaster
- Elder God
Днес имахме свободен час и с няколко колеги решихме да отидем до някакво заведение да пийнем по един сок. Влизаме, значи, в заведението, сядаме си и т.н. Единствените клиенти сме, понеже е сравнително рано - към единайсет. Сядаме на обичайната маса и чак тогава забелязваме, че музикалният фон, който са ни пуснали, е доста по-различен от обикновено. Звучи най-просташката и бездарна чалга, която може да съществува!!! Идва сервитьорката и ни взима поръчките. Помолваме да сменят музиката - все пак сме единствените клиенти и не би трябвало да е проблем. Ама не го направиха. И тъй ни измъчваха с ужасии, които вече трайно ще влязат в кошмарите ми. Ама и ги наказахме... Обикновено оставяме достатъчно солиден бакшиш. Тоя път - не. Платихме сметката точно до стотинката. Няма да им плащаме, че са ни тормозили, я!
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- Maledictus
- Warmage
- tigermaster
- Elder God
Ние това кафе го посещаваме от близо две години и досега такъв проблем не е имало. Аз затова се дразня.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- RRSunknown
- Elder God
Е, поне сме му направили достатъчно силно впечатление, че да изпита нуждата от коментар. 

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Ибаахти ветъро. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Interpreter
- Forsaken