Моля, не отговаряйте, освен на ЛС.RRSunknown wrote:за какво точно става дума защото аз не гледам новините по БТВ?
Не ми се четат такива неща.
Дори в тази тема би трябвало да си поставим някакви граници. Моля.
Moderator: Moridin
Моля, не отговаряйте, освен на ЛС.RRSunknown wrote:за какво точно става дума защото аз не гледам новините по БТВ?
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
И аз искам ЛС плс.passer-by wrote:Моля, не отговаряйте, освен на ЛС.RRSunknown wrote:за какво точно става дума защото аз не гледам новините по БТВ?
Не ми се четат такива неща.
Дори в тази тема би трябвало да си поставим някакви граници. Моля.
Е, айде стига сега, това са детински коментари, вижда се много ясно човекът е умен, но просто не умее да се изразява, това не означава че е за лудницата. Мисля че изобщо не им прави чест на разни си там тинейджъри д аму се обаждат в предаването и да го обиждат с долни цинизми. Проблемът е точно че човекът не може да им отговори като хората, това не го прави глупак или побърканяк. Виж политическите му виждания са друго нещо, но ако прави предаване за култура или за театър би бил много добър.Amikae wrote:Колкото и да ми е смешен всъщност още повече ми е жал за този нещастен човечец... Той има проблеми, които трябва да се адресират в съответните клиники. Или в другия вариант някой хора да правят пари от неговата лудост.
Приблизително. Гледах го преди доста време.-Добър ден, господин Вучков, обажда се госпожа Тодорова...
-"Тодорова" се казва!!! Аман вече от неграмотници...
-Ама...
-Няма "ама"!!!!! "Тодорова" е!!! Да не казваш "Тодор" ма, глупачко!!!
Аз с 8000 (между другото стари) лв едва ли мога да направя и свестен гараж, той 7-етажен хотел...Средствата вложени в 7-етажният хотел на Ванко 1, който се води на името на баща му Петър Главчев, може да се окаже, че са едва около 8000 лева.
Users browsing this forum: No registered users and 35 guests