За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 10, 2009 3:55 pm

там ще дойда с Лийд, че и аз да направя куеста... то вече си имаме летящата форма, но дава хубав тринкет, дето не е зле да го имаме...

то не останаха малки герои (особено Делвига като отсвири Капамата), че да мина с Таис орда-лоу-левъл инстансите за класическия ачийвмънт... ще е срамота да имам направен МС и БВЛ, а да нямам онзи с прасетата в Баренс :oops:

то и още по-голям срам имам - нямам ачийвмънт с Таис за инстансите в Хелфайър, както и някои от тези в Зангармарш :oops: така, че ще ги правя с Делвига май (мило, ти ще хийлваш там май)...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Mar 10, 2009 4:10 pm

Където трябва да дойда да хийлвам, ще дойда:)

А до Баренс можем да се разходим. Там са таман три инстанса. А за единия може и да помагаш на мой алт:) Ама Нене трябва да порасне още мъничко за него:)

Така... Само казваш и ще направим ъчийвмънт разходка по женски :wink:
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

B. Delvig
Sorcerer

Post by B. Delvig » Tue Mar 10, 2009 4:22 pm

За Хелфайър и Занграмарш инстансите съм силно заинтересуван Таис, защото ми трябват така и така...Те практически могат да се минат за една вечер всичките четири - 2 в Цитаделата + 2 в Резервоара..

А ако искаш истински ачийвмент - вдигаме се групата и отиваме да превземем Огримар - Чазма, където ме води Тишо!! 8-) Ама нека да порасна малко да не ви бавя... :?
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Mar 10, 2009 4:26 pm

Достатъчно си голям за Огримар:))) Те ако ни видят да се изсипем всички там, ще решат, че сме тръгнали да бием ордските босове:)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 10, 2009 4:28 pm

аз щото исках и да е полезно за някого, мило, ама като няма лоу-левъли :roll:

а за Нене-то, ако говориш за РФД-то, там пише, че може да се влезе на 25 лвл по линка на Тишо... та може и да те заведа :D
http://www.wowwiki.com/Instances_by_level

за инстансите в Хелфайър без Тишо не можем...

за пвп-рейдове аз хич не съм фен, нали знаете :roll:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Mar 10, 2009 4:34 pm

Как да няма лоулевъли бре, байчото е почти 46 :))
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 10, 2009 4:38 pm

сори, Майкъл, подминал си инстансите, от които ми трябват ачийвмънти :) освен и тебе с Ненето да водим в последния :P иначе вече ми се повдига от Зул`Фарак и не ща да ходя там скоро време!

B. Delvig
Sorcerer

Post by B. Delvig » Tue Mar 10, 2009 4:59 pm

за инстансите в Хелфайър без Тишо не можем...
8-) 8-) Ама как го каза просто. Те са много благи инстанси бе Таис, аз съм минавал Цитаделата със смесена група от четири човека 59-65. Иначе 70 лвл друид го минаваше соло практически (ние търчахме след него)

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Mar 10, 2009 5:06 pm

Таня има предвид, че е необходимо поне един играч с малко по-сносен армър. И на 80 левъл коприните са си коприни.

А на практика друид или паладин са си три в едно - танк, дпс и хийлър:)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Mar 10, 2009 5:13 pm

Druidite ma4kat kato babi4ka v tramvaj!
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 10, 2009 5:15 pm

тя Ланис го каза... аз правя маса дмж, но навсякъде съм на нюк, защото ни нося на бой, ни мога да се хийлвъм... а доколкото си спомням на ДК още не са им позволили и да лекуват, така че, както казах - без Тишо не става... иначе сами с Тишо може да го минете без проблем, с мен ще стане просто по-бързо, но ние с тебе сами - едва ли или с бая корпс рън...

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Mar 10, 2009 5:16 pm

Druidite ma4kat kato babi4ka v tramvaj!
Нима? :lol: Сигурно затова един бройлер ме нападна в Айскраун... умря три пъти преди да отлети с гълъбите в неизвестна посока :P

Като минавате пред РФД, не забравяйте да си научите таз рецептичка

http://www.wowhead.com/?spell=13028

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 10, 2009 5:18 pm

ооо, искам тази рецепта!! :shock:

учудвам се Тишо как е пропуснал да изкоментира, че той пък може сам всичко из Аутлендс да прави просто щото е съвършен, пък ние - не толкова :lol:

B. Delvig
Sorcerer

Post by B. Delvig » Tue Mar 10, 2009 5:19 pm

А, аз бях включил Лан или Кселос по дефолт просто 8-) Не сме се разбрали. Иначе аз ще ги издържа мобовете там ама няма да се оправя с агрото, че ти си ни Цар Пушка! :D

учудвам се Тишо как е пропуснал да изкоментира, че той пък може сам всичко из Аутлендс да прави просто щото е съвършен
Със съвършенството идва скромността.. :mrgreen:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 10, 2009 5:22 pm

не искам да наранявам нежната ти немъртва душа, пиле, ама не мисля, че можеш да ми удържиш агрото :P и проблема не ми е траша - него просто ще го избия с АоЕ, ама за босовете си трябва или танк, или хилър с нас :D

Едит: а скромността... не си спомням някога да е спохождала нашия Паламурник :roll: