За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Mar 10, 2009 2:24 pm

Са ключа и без тва секи си фарми соло почти целия :) Последния бос не е лошо двама ако не са паламурници :) за компанията най-вече :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 10, 2009 2:35 pm

много разпиляно ми стана на мене така... то ясно, че всеки с някой от героите си може/иска да се включи някъде си, но не мисля, че можем по този начин нещо да организираме отсега... Браги и Тишо ще се появят късно... за Делвига, лично аз не разбрах... т.е. разбрах, че има някакъв РЛ ангажимент, но не и дали ще се появява на линия... а и идея за Каразан има само когато ходим заедно, за ачийвмънта и евентуално - гиър на Делвига, примерно... защото инстанса си гълта часове - в началото босовете са по-нагъсто, но до Аран има маса траш... а и защо го коментираме, когато Делвиг е още 58 лвл, като му дойде времето, ще идем... да не забравяме, че тогава го правихме май 4 80-тки и то - облечени... няма да е същото, ако половината решат да се джойннат с герои за обличане от Каразан...

довечера, когато се посъберем, ще го решаваме дали ще се ходи някъде и къде... или ще се играе поединично.
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Mar 10, 2009 2:37 pm

Нееее:) За алтове става дума за обикновен инстанс. За Каразан, ще видим. Но ти си напълно права - първо Страхиля да удари 70 левъл, пък тогава ще му отворим Каразанската врата. Ако слуша.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Mar 10, 2009 2:41 pm

Ми аз влизам и сменям според случая кадет каете, хероика си трябва, ма мене ми е по интересна компанията и местата дет не съм бил повече са:) За са Мискинята за по-бързо, кат ни се долигави и алтове ше пусна :)

То има ли нещо в Кара дет да не го смени бързо след неколко лвл-а в новите земи :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 10, 2009 2:52 pm

има, в Кара си има прилична екипировка... обаче няма смисъл да минаваме за всеки поотделно Кара... за тебе е ново, но за мене си е досадно дълга... и ако ще е само за туристическата обиколка и ачийвмънта - поне да сме всички, че да не се прави отново и отново... а на този етап Делвиг не може ни там да влезе, ни в ССК, ни в Груулс, ти ТК, ни никъде... трябва да левълва... ще помагаме на групови куести и инстанси в Аутлендс, където можем, но останалото си е соло-игра до някой левъл... в неделя през деня или събота вечер можем един Зул`Гуруб да направим, че той там поне може да влиза, а и за ачийвмънта...

когато няма нещо по-мащабно да се ходи, предпочитам да е нещо полезно... от една страна, за мене това е екипировка за Лийд и затова вероятно ще направя някой хероик с нея, че за дпс-то слабата екипировка не е голяма драма, ако дпс-то на останалите я компенсира, но за хилъра не е така и не може да си позволява слаба екипировка... от друга страна - мога да полевълвам с Лиан или да правя пари (куести, фишинг) с Таис... предполагам, че всички имаме какво да правим...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Mar 10, 2009 2:55 pm

Еми свиркай като ти трябва нещо се метам веднага :) Иначе да побачка Делвига са здравата, квото мое ше помагам и там :) Деа как е работна тая събота ;(

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Mar 10, 2009 2:57 pm

Lannis wrote:Не искат - влизаш директно, ако има другарче, което да ти отключи вратата.
... и си поне 68 лвл... :roll:

B. Delvig
Sorcerer

Post by B. Delvig » Tue Mar 10, 2009 2:58 pm

За някои от нас не е работна 8-) Дръж се Аутленд, Страхил ше те гази!
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Mar 10, 2009 3:11 pm

И за мен няма да е работна - освен ако не ми отменят отпуската. Но понеже някои хора бяха по работа миналата събота, за тази си пуснаха фишчето, че искам почивка. :D

Аз силно подкрепям идеята за ЗГ. Хареса ми там. Струва си да се ходи. Помня, че се забавлявахме предния път, макар да не помня защо не го довършихме. Т.а. аз бях сигурна, че сме го направили, преди да си погледна achievement-ите. Освен ако не е било преди да ги въведат. Не помня. Помня само, че мряхме на тигрите и само Тишо оцеля:) И ги довърши сам, юнакът:)
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Mar 10, 2009 3:16 pm

Аз силно подкрепям идеята за ЗГ.

И АЗ И АЗ! След значките за хероика на Леед и мойте де ;р :) Са мискинята си плачка за т7 :mrgreen:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 10, 2009 3:18 pm

не беше на Тигър-боса, мило, а на Пантерата :D но да, беше епична битка за нашата пала :D ще идем, тъкмо с Таис да стана най-сетне Екзалтед там... :roll: а може и с костенурка да се сдобия, ако изобщо си спомня какво се правеше, че да се случи... то се съмънваше опшънъл бос-а в реката, ама как ставаше и трябваше ли нещо допълнително да се носи/прави - не помня :( то има още един опшънъл бос - уарлок, но за съмънването му пак се искаше някакъв ритуал с реагенти, едното, от които бе Черен лотус май... не си спомням как бе точно...
но на Хакар и на Хексер този път няма да им простим!! :evil:

обаче преди това ще ме изчакате да хвана рибка, че имаше ачийвмънт за това да ловиш риба в ЗГ, доколкото си спомням :roll:

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Mar 10, 2009 3:27 pm

Tais wrote:обаче преди това ще ме изчакате да хвана рибка, че имаше ачийвмънт за това да ловиш риба в ЗГ, доколкото си спомням :roll:
Не рибка, а РИБАТА :lol: С една дума ти трябва да съмоннеш боса :P Аз материали имам, само трябва да отидем и да метнеш въдицата :wink:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 10, 2009 3:32 pm

ааааааааааа, искаш да кажеш, че този ачийвмънт е за рибока, дето ще ми пусне книжката за костенурката :shock: а ти имаш ли този ачийвмънт? и ще действа ли за партито или трябва да ходим и другата седмица - друг да мята въдица за ачийвмънт? той ЗГ се резетва на 3 дни поне, ама все пак... а какви са материалите?

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Mar 10, 2009 3:37 pm

Tais wrote:ааааааааааа, искаш да кажеш, че този ачийвмънт е за рибока, дето ще ми пусне книжката за костенурката :shock: а ти имаш ли този ачийвмънт? и ще действа ли за партито или трябва да ходим и другата седмица - друг да мята въдица за ачийвмънт? той ЗГ се резетва на 3 дни поне, ама все пак... а какви са материалите?
Що за въпрос - естествено че го имам :P Не знам дали действа за парти, по-скоро не, но ще проверим на място. Материали - 5 риби дето се ловят там (останаха ми май две от последното ходене) плюс буре с мас, дето се купува от фишинг тренера, който кисне край Теламоре (и буре имам).

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Mar 10, 2009 3:42 pm

Мрежите си заплитаха рибари,
рибари стари другари.
Рибари - стари другари -
огън си вечер палеха,
в мрака до късно скитаха сенките -
сенките от легендите.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Което ми напомня си пусна заявка за рейвън года да освиткаме некой ден в оутленда. Не че се надявам на маунта. :oops: