И аз си дръпнах сериите и взех, че ги изгледах.
Откачалките в края на краищата на тоя етап са по-интересни. Моят адаш-педераст от Бургас (нали от Бургас беше?), религиозната фанатичка с плашещия поглед, оня, дето бързаше за работа (давеше от смях, но твърде дълго се гавриха с него и загубиха мярката) с Буболечето и Курви, сбогом (!!!!), рапърката (баси, защо в Бургас имаше толкова психари...), МУСТАФА НОВОТО КЕН ЛИ, който се оказа, че пее... Трейси Чапман, СТРОИТЕЛНИЯ РАБОТНИК ОМФГ, КАШПИРОВСКИ ОТ ПЛОВДИВ, ДЕТО СЕ УМОРИ, ЗЕМИ СИ!.... Покъртително. Чакам мега-кастинга в София, там сигурно ще е още по-голям цирк.
От друга страна мацката от Силистра, дето съблече Соня Васи беше много готина, 8-годишното момиченце направо ги изкърти, девойката от Пловдив с Уитни Хюстън, дето е била в последните 18 миналата година, пя страшно яко. Изкефи ме и яко заекващият младеж от Бургас, който си пя много прилично, англичанката, която единствена ми хареса като произношение(

), да не говорим колко добре изпълни песента на Дъфи. Няколко от македонците в София също бяха много добри. Позарибих се. Баси, даже ми се прищя да бях хванал сроковете.
Бтв, дали ако отидеш на кастинг в някое по-малко населено място, имаш по-голям шанс да изпъкнеш?
П.С.: Бтв, сега се сетих, че хората са минавали първо през предварителни скрийнинги, преди да застанат пред журито. Сиреч, МУСТАФА и другите странни хора са минали минимум през едно сито