Сериалите на нашето време
- tigermaster
- Elder God
"Доктор Хаус" и "Монк" за момента май са ми любими, макар че и на двата не съм им гледал всичките епизоди. "Файърфлай" щеше да се класира, ако беше завършен поне един сезон, защото това, което видях, беше наистина страхотно. И "Джон Доу" беше много добър, обаче го спряха след края на първия сезон. Преди десетина години много обичах "Шотландски боец" и "Ренегат", обаче сега не знам какъв ще е ефектът. Дано все още да радват.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Значи "Доктор Хаус"! Браво, добър избор! 

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Entourage, защото е на-близо до реалните ситуационни комедии, знам ли и аз как да ги нарека (като 30 Рок), които са микс между риалити и комедия. Това е бъдещето, или поне първото деситилетие на 21 век.
Пък и сериалът е заснет на страшно високо и професионално ниво, модерен е, с готини актьори.
Абе телевизията е бълвоч, ама така и така понякога трябва нещо да се гледа, то не може да е само Лост и 24, те са повече за пълнеж и интрига.

Абе телевизията е бълвоч, ама така и така понякога трябва нещо да се гледа, то не може да е само Лост и 24, те са повече за пълнеж и интрига.
"Който ни освободи, той ще ни зароби" - Васил Левски
Живот на високи обороти
Живот на високи обороти
Аз подкрепям силно за Антураж, страшен е сериала, за хора, които се интересуват от филми е просто задължителен.
За най-малкото общо кратно - задължително удари РИМ и каквото можеш от нещата с продължителна история. Доктор Хаус не че е лош (макар че напук на изгледани ДОСТА пълни сериали така и не можах да го издържа след 4та серия...) просто си е франчайз-бейзд и историята си е всеки епизод за себе си, което лично мен успя да не ме отблъсне само в CSI:Las vegas и рандъм ситкоми.
За най-малкото общо кратно - задължително удари РИМ и каквото можеш от нещата с продължителна история. Доктор Хаус не че е лош (макар че напук на изгледани ДОСТА пълни сериали така и не можах да го издържа след 4та серия...) просто си е франчайз-бейзд и историята си е всеки епизод за себе си, което лично мен успя да не ме отблъсне само в CSI:Las vegas и рандъм ситкоми.
Band of Brothers-отлично 10 часово упражнение върху 'редник раян', CoD, MOHAA и прочие
The Sopranos-ако сте фенове на Mafia, на скорсезе, на пузо... и на невротизираните гангстери
Rome-миш маш м/у гладиатор и аз, клавдий+ударните дози секс и насилие от 'калигула'
Carnivale-с.кинг+стайнбек+нещо от д.линч... атмосфера и кинематография на добро ниво
Deadwood- основен плюс са диалозите и монолозите... развити характери... уестърн с шекспиров привкус... леко муден
Lost-досиетата Х+сървайвър+малко от повелителят на мухите...любимата ми сапунка
Prison Break-Escape from Alcatraz,The Fugitive, конспирации в духа на р.лъдлъм ...10/10 за 1и сезон
Heroes-готин вариант на Х мен... много добър 1и сезон... после нъцки
Battlestar Galactica-динамика, ефекти, битки, митология... поне през първите 2а сезона... темпото обачеее пада
IT Crowd-а на тази кретения съм се смял със сълзи
стари, но златни:
Farscape-гледал съм 1 и 2 сезон... добри попадения, чепати герои, свеж хумор,... основни минуси-бутафория, повечето серии са самостоятелни, мъпети
Babylon 5-гледан от 1и до 4и сезон... политически интриги, навързани серии, малко 'дюн', доста физика, отличен за времето си cgi... прекалено хайпнат според мен
The Sopranos-ако сте фенове на Mafia, на скорсезе, на пузо... и на невротизираните гангстери
Rome-миш маш м/у гладиатор и аз, клавдий+ударните дози секс и насилие от 'калигула'
Carnivale-с.кинг+стайнбек+нещо от д.линч... атмосфера и кинематография на добро ниво
Deadwood- основен плюс са диалозите и монолозите... развити характери... уестърн с шекспиров привкус... леко муден
Lost-досиетата Х+сървайвър+малко от повелителят на мухите...любимата ми сапунка
Prison Break-Escape from Alcatraz,The Fugitive, конспирации в духа на р.лъдлъм ...10/10 за 1и сезон
Heroes-готин вариант на Х мен... много добър 1и сезон... после нъцки
Battlestar Galactica-динамика, ефекти, битки, митология... поне през първите 2а сезона... темпото обачеее пада
IT Crowd-а на тази кретения съм се смял със сълзи
стари, но златни:
Farscape-гледал съм 1 и 2 сезон... добри попадения, чепати герои, свеж хумор,... основни минуси-бутафория, повечето серии са самостоятелни, мъпети
Babylon 5-гледан от 1и до 4и сезон... политически интриги, навързани серии, малко 'дюн', доста физика, отличен за времето си cgi... прекалено хайпнат според мен
- tigermaster
- Elder God
Защо пък това да е минус?kire4a wrote: основни минуси-бутафория, повечето серии са самостоятелни, мъпети
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- armageddon
- Forsaken
Фарскейпа ми допадаше по-първите сезони, излъчваха ги по Диема преди доста време. В момента е някаква пародия. И тоя главният герой, се появи и във "Старгейт" и той се превърна в пародия. Докато старият титуляр, който ми беше любимец още от прастарият "МакГайвър" беше мн сериозен тип и придаваше сериозност и на филма.
Новият "Герои" за мен е абсолютна боза, и изобщо ми се струва, че най-свежото напоследък беше "Фринч".

Новият "Герои" за мен е абсолютна боза, и изобщо ми се струва, че най-свежото напоследък беше "Фринч".
- Gunslinger
- Warmage
"МакГайвър" никога не е предавал сериозност на Старгейт.Пича половината време разправяше как ще изпусне Simpsons,а другата половина как му се яде!coldie wrote:И тоя главният герой, се появи и във "Старгейт" и той се превърна в пародия. Докато старият титуляр, който ми беше любимец още от прастарият "МакГайвър" беше мн сериозен тип и придаваше сериозност и на филма.![]()
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
- VenomPlague
- E'lir
Силно ви препоръчвам да хвърлите едно око на Breaking Bad, ако вече не сте го направили. Много е силен. Невероятна смесица от черен хумор и драма. Вярно, по сюжет прилича на Weeds, който тука има доста фенове, но това което смятам ще ви грабне е изключителната роля на Брайън Кранстън(знаете го - бащата на Малкълм). Засега излязъл е само първи сезон(7 серии) и първите три серии от втори, който се очаква да е към 13. А пилотният е нечовешки просто. Наистина дори само него да гледате ви гарантирам, че ще се зарибите.
Знаех си, че след време аватарът ми ще стане отново актуален