Разни
- tigermaster
- Elder God
Мразя, когато става така. Сериозно. Години наред слушам, че някой филм е ОМГ и невероятното кинотворение, което ще промени живота ми завинаги, а накрая изключвам телевизора разочарован, че не съм си прекарал времето в по-приятни занимания. За "Гатака" ми е приказката тоя път. Поредният филм, явно, в който милионите зрители са видели нещо, което аз съм пропуснал. Не знам как става така, при положение, че по-комерсиален зрител от мен трудно ще се намери. Явно Филмите, Които Те Карат Да Се Замислиш, рядко успяват да ми въздействат точно. Не че "Гатака"не ме накара да се замисля, де. Накара ме. Замислих се дали подобно бъдеще наистина е възможно.
- Spoiler: show
- Spoiler: show
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
На мен ми се видя слабичък, бях слушал мн. положителни отзиви за него но мен ме разочарова.Roland wrote:Абе Гатака помня, че и мен не ме беше впечатлил прекомерно, но бях малък и почти нищо не помня, така че сега не прочетох спойлерите, за да го гледам някой ден пак и да си префасонирам евентуално мнението
И аз бях горе-долу така. Разбира се, бях оувърхайпнъта като ходих тогава на Киномания....трябва да съм била на...13!!! Jesus!coldie wrote:На мен ми се видя слабичък, бях слушал мн. положителни отзиви за него но мен ме разочарова.Roland wrote:Абе Гатака помня, че и мен не ме беше впечатлил прекомерно, но бях малък и почти нищо не помня, така че сега не прочетох спойлерите, за да го гледам някой ден пак и да си префасонирам евентуално мнението

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
- armageddon
- Forsaken
Лиюно на мен Гатака не ми е сред любимите филми, но имам спомен да е доста добър. Последно съм го гледал като си си бяхме организирали една прожекция в клуба по фантастика (в Пазарджик) преди няколко години и пак ми се видя адски добър. Тук изключшам дори факта че е може би айде да не е единствения. но един от ужасно малкото филми на фантастична тематика, който не предполага спец ефекти закупувани на килограм.
Турбо яка гавра на Джон Скалзи с новото име на Sci-Fi Channel:
http://whatever.scalzi.com/2009/03/17/t ... astically/
Разпилях се от хилеж, а и в коментарите има яки работи
http://whatever.scalzi.com/2009/03/17/t ... astically/
Разпилях се от хилеж, а и в коментарите има яки работи

And you can't dance with a devil on your back...
- armageddon
- Forsaken