The manga topic
Battle Royal се оказа мега зверска работа. И ако не беше бая избушения и счупен финал, определено щеше да ми се намърда сред големите любимци - Gantz, Blade of the Immortal и Berserk.
Ама те, финалът беше доста зле, скучен, неубедителен, досаден и прост, че да остави читателя бая разочарован. А и че мяза бая на Gants, особено в стила, пак не помага много.
Но ако се пропуснат първия и последния том, човек получава изкъртваща и титанична творба с кефещи герои, бесни обрати, касапница като за световно, секс и изрващения и тотален кеф от цялата история (пак без да броим началото и края).
Много емоционално, пипнато и запомнящо се (още ме е яд за смъртта на някои от кретените, нищо че силно симпатизирах и на един от големите гадовете).
Бтв, историятя се върти около някакво реалити шоу, където един клас ученици (42 броя по 21 селянина от пол) се пускат в някаква среда (случая остров) и трябва да се избият за 24 часа някъде, докато остане само един.
Ама те, финалът беше доста зле, скучен, неубедителен, досаден и прост, че да остави читателя бая разочарован. А и че мяза бая на Gants, особено в стила, пак не помага много.
Но ако се пропуснат първия и последния том, човек получава изкъртваща и титанична творба с кефещи герои, бесни обрати, касапница като за световно, секс и изрващения и тотален кеф от цялата история (пак без да броим началото и края).
Много емоционално, пипнато и запомнящо се (още ме е яд за смъртта на някои от кретените, нищо че силно симпатизирах и на един от големите гадовете).
Бтв, историятя се върти около някакво реалити шоу, където един клас ученици (42 броя по 21 селянина от пол) се пускат в някаква среда (случая остров) и трябва да се избият за 24 часа някъде, докато остане само един.
Подхванах по съвет на добрите хора в аниме.лудост една яка манхуица (корейска мангица, сиреч) на име Veritas. Засега се очертава като ПРАВИЛНО НАПРАВЕНО Tenjo Tenge. Кефи, пълно е с безскрупулни психопати, влюбени в боя и силата, има спец. техники и умения, разни ин/ян философии и атаки и т.н.. Тя е сравнително нова, така че сме още в началото. До тоя момент боищата не са нещо особено, но има потенциал. Не очаквайте нещо ново под слънцето обаче - типична тупалка си е. Артът е готин, керъктър дизайна - също.
Може да се чете онлайн в onemanga.
Може да се чете онлайн в onemanga.
- lordsandro
- Merchant
Да аз съм го наточила тука да видя кво-що.
Иначе досега четох НхН. Аркът с мравките направи кратко подобрение, след което се сурна в низини, които правят Наруто да изглежда като нобелова литература...
Нещо се е случило с Тогаши. Нещо много, много лошо.
В момента мангата пак е в хиатус. Смятам да продължа да я чета като излезе (ако) от научен интерес.
Иначе досега четох НхН. Аркът с мравките направи кратко подобрение, след което се сурна в низини, които правят Наруто да изглежда като нобелова литература...

Нещо се е случило с Тогаши. Нещо много, много лошо.
В момента мангата пак е в хиатус. Смятам да продължа да я чета като излезе (ако) от научен интерес.
Hellsing - прочетен. Всъщност свърши разкошно. Не, наистина, финалът е невероятен. А и кървавицата се осмисли. Като цяло - отрицателното ми мнение стана силно положително. Не е най-великата манга евър, но е една доста добра манга.
Алукард е гениален. Обичам го. Образът му беше доизграден и всичко се изясни. Притеснявах се че това ще го унищожи, но не - все така велик е, че даже и повече сега като знам какво стои зад някои негови думи.
Връщам си думите назад за мангаката - пичът е знаел кво иска да направи - финалът си личи, че е планиран отдалече. Олял се е с насилието, изцъкленото хилене и патетичните речи, но пък си е нафрашкал мангата с инфо за кво ли не. Персонажите му говорят на няколко езика - разкошно е.
8.5/10 от мен. Кефи много!
Ще си издиря хентай мангите му да видя те как са - оттам са някои от персонажите в Хелсинг.
Алукард е гениален. Обичам го. Образът му беше доизграден и всичко се изясни. Притеснявах се че това ще го унищожи, но не - все така велик е, че даже и повече сега като знам какво стои зад някои негови думи.
Връщам си думите назад за мангаката - пичът е знаел кво иска да направи - финалът си личи, че е планиран отдалече. Олял се е с насилието, изцъкленото хилене и патетичните речи, но пък си е нафрашкал мангата с инфо за кво ли не. Персонажите му говорят на няколко езика - разкошно е.
8.5/10 от мен. Кефи много!
Ще си издиря хентай мангите му да видя те как са - оттам са някои от персонажите в Хелсинг.

Мда прочетох я до края и аз. Рути си доволно като е завършено. Баси не вярвах, че ше доживея да я допише.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
http://www.onemanga.com/Drifters/1/00/
Новата на Хирано бтв. Да видим ще даде ли нещо като Алукард на света.
edit: ММММММММММММ!!! Самурайска манга, базирана на реални исторически събития и личности. ОБОЖАВАМ!!!
edit2: Всъщност не. Тва било само в първата глава. Некво фентъзи се заформя.
Новата на Хирано бтв. Да видим ще даде ли нещо като Алукард на света.
edit: ММММММММММММ!!! Самурайска манга, базирана на реални исторически събития и личности. ОБОЖАВАМ!!!
edit2: Всъщност не. Тва било само в първата глава. Некво фентъзи се заформя.