Споделете
Moderator: Moridin
Abe... hubav grad tva Gabrovo 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
E uvi prelitam slujebno ne si e po izbor mar6ruta
. Baia krasivo e izklu4aia hotela -Balkan sia. :-/. Mnogo priatno kra4me "Forum" ina4e behme sa. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
Nema vreme se vidim kat beli hord
. Si doidem po-natam na spokojstvie. Palim kam nekaf korab v gorata?! 

- RRSunknown
- Elder God
Emi vidiah ot mestnite zabelejitelosti -pametnika v rekata, "kosmosa na zemiata" go niamalo ve4e, ta ostana koraba v gorata.
. Pone slan4evo dnes taman za pat e 

- RRSunknown
- Elder God
- Moridin
- Global Moderator
Бях на презентация за България в училище с хлапета 
Бяха много сладки, не успяхме да си кажем и 1/100 от предвиденото (само дето ги трошихме тия нерви), но ги научихме да правят мартеници и на база оригами станах приятел с двама много сладки йонненсеи (четвъртокласници)
сервираха ни обяд, като се облякоха като готвачи и наредиха една маса с яденета и табли като в стол
по-странното е, че май така си ядат
изнервиха ме единствено няколко по-големи лапета, които бяха хванали да водят програмата и които демонстрираха демонстративно отегечение като всички на тяхната възраст, но пък се разкараха бързо и бяха 3 срещу 30 сладури, та нямаше болка
)
А половин час си припомнях хора да ги уча, така и не стигнахме дотам, тюх!

Бяха много сладки, не успяхме да си кажем и 1/100 от предвиденото (само дето ги трошихме тия нерви), но ги научихме да правят мартеници и на база оригами станах приятел с двама много сладки йонненсеи (четвъртокласници)

сервираха ни обяд, като се облякоха като готвачи и наредиха една маса с яденета и табли като в стол

изнервиха ме единствено няколко по-големи лапета, които бяха хванали да водят програмата и които демонстрираха демонстративно отегечение като всички на тяхната възраст, но пък се разкараха бързо и бяха 3 срещу 30 сладури, та нямаше болка

А половин час си припомнях хора да ги уча, така и не стигнахме дотам, тюх!
This is it. Ground zero.
Chibi-taaa 

Вчера ходихме на "Още веднъж отзад" в Сатиричния. Много съм доволна. Постановката беше забавна и на моменти караща хората да залягат от смях, без да е невероятно откровение, нали. Хареса ми и това, че повечето актьори играеха доста естествено, а не позьорски и превзето, което е често залитане в театъра. 

I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either