Споделете

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sat Feb 07, 2009 8:49 pm

thunder wrote:RAT400 - провери си CD-то :)
някъде из здравните сайтове в нета wrote:Какво се случва в организма, когато пием кока-кола
• През първите 10 минути в тялото постъпват 1 ч. л. захар (а това е максималната препоръчителна дневна доза!), но фосфорната киселина, добавяна в питието, притъпява тази сладост и позволява захарта да се усвои по-бързо от организма.
• След 20 минути съдържанието на захар в кръвта вече се е увеличило, а това води до изхвърлянето на допълнителни количества инсулин. Черният дроб реагира на това, като превръща захарта в мазнини.
• След 40 минути завършва и усвояването на кофеина. Разширяват се зениците, повишава се кръвното, черният дроб изхвърля повече захар в кръвта. Аденозните рецептори на мозъка се блокират и по този начин се предотвратява сънливостта.
• След 45 минути се засилва изработването на допамин - хормона, който е един от основните невротрансмитери в организма, а също така стимулира центъра на удоволствието. На същия принцип действат и наркотичните вещества.
• След 1 час фосфорната киселина свързва калция, магнезия и цинка в червата и засилва метаболизма. Увеличава се отделянето на тези елементи с урината.
• След повече от час започва да се усеща и диуретичното действие на кофеина. С урината се извеждат екстрени количества калций, магнезий и цинк, които са необходими за здравината на костите, а също така натрий, електролити и вода. Този химичен процес прави хората раздразнителни и уморени.
Това е плашещо... Но пък е предизвикателство - с всяка чашка рискуваш живота или поне здравето си. Забавно.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Feb 07, 2009 9:54 pm

Харесах си маркови дрехи днес :shock: I feel like a fashion whore now ;_;
And you can't dance with a devil on your back...

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sat Feb 07, 2009 10:41 pm

Roland wrote:Харесах си маркови дрехи днес :shock: I feel like a fashion whore now ;_;
споко, за да станеш fashion whore трябва и да си ги купиш :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Feb 07, 2009 10:44 pm

Или някой да му ги купи :lol:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Feb 07, 2009 10:51 pm

Начи, Нова телевизия вече дълбае по дъното с булдозер. Днес три пъти я нацелих, и трите пъти Гала с траурна и саможертвена физиономия обяснява, как заради всички бедни, болни, онеправдани и н'нам кви още там, щяла да влезе във Вип Брадър. Ма аман бе!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Feb 08, 2009 2:19 am

Е стига кви са тия дивотии за 1 ч.л. захар на ден :mrgreen: Аз само в чая си бутам две одма, тия луди ли са :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Sun Feb 08, 2009 9:54 am

Чувствам се все едно не съм спала в продължение на 3 дена и съм пила прекалено много текила...Проблемът е в това, че не съм правила нищо от упоменатите неща...Може би някое грипче започва да ме прилавя.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Feb 08, 2009 10:23 am

Мхм, мвърлуват си вирусните са баш на тоя климат променлив и лесно се настива и тамън.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Feb 08, 2009 6:02 pm

(1) Говорихме с Рольо колко ненавиждаме това, в което превърнахте прелестната ни тема за Животинките с поредния си куче-котешки безобразен евтино-възхищаващ-се спам и горя от нетърпение да имам времето да я резна болезнено :mrgreen:

(2) БАСИ КОЛКО ЯКА ПЕСЕН Е PUSH IT НА GARBAGE НЕ Е РЕАЛНО :shock:
This is it. Ground zero.

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Mon Feb 09, 2009 11:16 am

Току що ми сервираха, че петък ще пея на погребение. Вечерно :roll:

Itilon
Paragon

Post by Itilon » Mon Feb 09, 2009 12:41 pm

За пореден път се убеждавам, че "неволята учи" не е празна фраза. На сайта ми се появи вирус. В продължение на три дни писах на съпорти, поствах теми във форуми, звънях на приятели и се рових в гугъл - аз самият имам прекалено зачатъчни познания по php, html или каквото там се използва в уеб-програмирането.

Накрая (след една безсънна нощ в чудене какво още мога да направя) ми писна, реших че така и така положението е лошо и ако прецакам нещо няма да е толкова фатално сега, и се разрових в сорса. Видях нещо, което ми се стори не на място - аз имам добра визуална памет - изтрих го и всичко взе, че се оправи.

Десет минути по-късно един от приятелите, на които бях писал, ми звънна да ми каже, че може да помогне :twisted:.

cordelia
Adept

Post by cordelia » Mon Feb 09, 2009 1:13 pm

Снощи нямахме ток между 8.30 и 9.30. Разбрах колко съм зависима от телевизора, щот направо щях да подивея и да хвана да душа някого.
The good face pain. But the great - they embrace it.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Feb 09, 2009 1:53 pm

Итилон - евала :mrgreen:

Корделия - верно?? Е, аз съм така с нета де :)
This is it. Ground zero.

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Mon Feb 09, 2009 2:31 pm

Отговор на Елица (извинявам се че чак сега, ама три дена обикалях да си събирам някакво подобие на екипировка, а неделята след експедицията едвам мърдах):

Kурса е към клуб Хеликтит, 80 лв за четири месеца, един път седмично теория и един път седмично практика. Много е яко, тази събота ходихме в пещерата Каленска пещ, която е водна пещера, и се омърляхме като прасета вътре, да не говорим че някои и здраво се наквасиха :D. Да ми е жива и здрава каската, че ми опази главата - толкоз пъти ехтеше в пещерата от поредния удар в поредния сталактит, че не е истина просто :shock: Ама пък беше толкоз якооооо, искам пак!!!

Това тук са снимките, дето ги направих аз
А това са снимките на един от ръководителите, дето ни водиха

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Feb 09, 2009 2:35 pm

Ооооо, тоя прилеп е огромен О_О. И мъхнат! И съвсем истински! :)
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around