Buffy the Vampire Slayer & Angel - SPOILERS
БЪФА, ох, става за нещо. Даже за много неща. Добре де, искам да кажа, че започвам да се зарибявам. В никоя ситуация за сега не ми харесва повече от "Свръхестествено" да речем, но сериала е много добър, макар и с липса на приличен бюджет.
novembre
la città si accende in un istante
il mio corpo non si veste più di voglie
e tu non sembri neanche più così forte
come ti credevo un anno fa
novembre.
novembre.
Досега не щях да пиша в тази тема, защото ме е страх до смърт от спойлъри, но тъкмо гледах епизода, в който Зандър се пробва да направи любовна отвара, който беше краят просто и нямаше как да не се разпиша. Толкова много да ме кефи да е диалогът в този сериал, просто не е истина. Дано наистина по-нататък да става още по-интересен.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Малко офффф: Същите хорица ще правят и филма по песента. Доколкото може всеки да види от Бъфи, че изборът имне е случаен. Песента е ключова именно с диалозите и отношенията между персонажите.
novembre
novembre.
novembre.
Изгледах финала на трети сезон и ако нямах наличен четвърти, че да засиля веднага първите два епизода, сигурно щях да нараня някого. УЖАСНО мразя такъв тип клифхенгъри в стил "всичко се наеба, грабвайте телата!", когато са в края на сезон. Иначе като за първи впечатления Конър ме кефи, въпреки че не го докарва визуално хич, миличкият. Има як глас и е ангсти без да кара гигантски робот, което винаги е плюс
Чакам си аз Уилоу и Джина Торес. Бтв, Фред е разкошен образ, а и Гън все повече ме кефи. Лайла също почна да добива трето измерение и ПАК си остава зла кучка. Много се накефих как хвана властта в отдела. Без друго тоя азиатец ме нервеше твърде, ТВЪРДЕ много...
Нещо, което обаче по-скоро не ме кефи, е че ми липсва тематичност на сезоните, както в Buffy. В смисъл, че някакси ми се сливат, поне досега първите три.

Чакам си аз Уилоу и Джина Торес. Бтв, Фред е разкошен образ, а и Гън все повече ме кефи. Лайла също почна да добива трето измерение и ПАК си остава зла кучка. Много се накефих как хвана властта в отдела. Без друго тоя азиатец ме нервеше твърде, ТВЪРДЕ много...
Нещо, което обаче по-скоро не ме кефи, е че ми липсва тематичност на сезоните, както в Buffy. В смисъл, че някакси ми се сливат, поне досега първите три.
And you can't dance with a devil on your back...
Mи щото Уилоу си я обичам много
А иначе Уесли не ме кефи и това си е. Оценявам го като образ, яко е развит и т.н., ма ме дразни. Виж, Корделия ме отвя с развитието си. Толкова готин персонаж стана 
Рядко е възможно да имаш зла кучка, да я направиш ангелче и да се получи успешно, обаче тук е просто бонбон

Рядко е възможно да имаш зла кучка, да я направиш ангелче и да се получи успешно, обаче тук е просто бонбон

And you can't dance with a devil on your back...