За Коала, Смисъл и Сок! Има и Спам.
Moderator: Moridin
- Lubimetz13
- Mistborn
Вие сте една тълпа мръсни мраколюбци, това сте вие! На тоя свят има само едно нещо, по-гадно от чаша сок от портокал, и това е цяла цистерна със сок от портокал. Една хлъзгава, слузеста и джорданска гъба с езика ми, садистично ренде за небцето ми и, в най-общи линии, нещо, което и само не знае популистко сладникаво ли иска да е, или злобно кисело.
За Мултивитамина въпросът е много спорен - реално погледнато има около два пъти повече Мултивитамини, отколкото задруги, произвеждащи натурални сокове, което прави много трудно абсолютното отношение към тях. Признавам, че има Мултивитамини, които наистина си отиват с думата "гнус", но ти, Моридин, явно не си попадал на Другите. Достойно за съжаление, действително. Защото Другите са Великолепни. Каквото и да имам предвид...
Обиди към сока от банан и ягода няма да търпя :Р Но за ананаса си налучкал точното отношение.
Между другото, колата е най-долната пикня, която някой изобщо е способен да изпикае. Не, тя направо е най-долната пикня, която може някога да се самоизпикае - освен това е ГАЗИРАНА, обида, която не бих си позволил дори за сока от портокал. И е под достойнството ми, което е може би най-голямото ( и единствено, нека не се лъжем ) й постижение.
Освен всичко останало, коалите са може би едно от двете неща на тоя свят, за които мога със сигурност да кажа, че са идеални...
За Мултивитамина въпросът е много спорен - реално погледнато има около два пъти повече Мултивитамини, отколкото задруги, произвеждащи натурални сокове, което прави много трудно абсолютното отношение към тях. Признавам, че има Мултивитамини, които наистина си отиват с думата "гнус", но ти, Моридин, явно не си попадал на Другите. Достойно за съжаление, действително. Защото Другите са Великолепни. Каквото и да имам предвид...
Обиди към сока от банан и ягода няма да търпя :Р Но за ананаса си налучкал точното отношение.
Между другото, колата е най-долната пикня, която някой изобщо е способен да изпикае. Не, тя направо е най-долната пикня, която може някога да се самоизпикае - освен това е ГАЗИРАНА, обида, която не бих си позволил дори за сока от портокал. И е под достойнството ми, което е може би най-голямото ( и единствено, нека не се лъжем ) й постижение.
Освен всичко останало, коалите са може би едно от двете неща на тоя свят, за които мога със сигурност да кажа, че са идеални...
- Lubimetz13
- Mistborn
"Мечетата Коали, мечетата Коали
за добрините свои не търсят те похвали.
Светът добър да стане като мече коала -
това за тях ще бъде най-голямата похвала."
При цялото ми уважение към тези приказни същества длъжна съм да отбележа следното: освен че не ухаят достатъчно добре те и не обичат да си режат ноктите и затова дерат много лошо.
за добрините свои не търсят те похвали.
Светът добър да стане като мече коала -
това за тях ще бъде най-голямата похвала."
При цялото ми уважение към тези приказни същества длъжна съм да отбележа следното: освен че не ухаят достатъчно добре те и не обичат да си режат ноктите и затова дерат много лошо.
"Somewhere over the rainbow way up high
There's a land that I've heard of once in a lullaby..."
There's a land that I've heard of once in a lullaby..."
Мдам, заслужили са си уважението Коалите. А колата си рулз, колкото и да е вредна. Виж Пепси "кола" е минала през бъбреците вече със сигурност.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- Moridin
- Global Moderator
Длъжен съм да отбележа, че едно животно не може да бъде наречено сладко, ако не е поне с нещо особено, изродско и странно. Изключение правят всички животни, малки на възраст - те винаги са сладки. Не можеш да кажеш, че котките са сладки, освен ако са ангорски примерно, защото всичко друго е твърде тривиално. Голдън ритрийвърът не е сладък, защото е абсолютно елементарен, както и немската овчарка и сетерът. Това са тъпи кучета, къде можеш да ги сравниш с един шарпей?
This is it. Ground zero.
Е са, сладко и изродско не е едно и също. Шарпея съставляващ сам по себе си торба безформена козина с лош дъх няма нищо сладко в него.
http://rack4.free.evro.net/kawazaki/kaw ... HARPEI.GIF
Уродливо, макар и верно не е тривия. Ма на Пулито не мое да стъпи и на 5-тия нокът на задната лява лапа.
хахаха е тва рулз
http://rack4.free.evro.net/kawazaki/kaw ... gs/014.jpg
http://rack4.free.evro.net/kawazaki/kaw ... HARPEI.GIF
Уродливо, макар и верно не е тривия. Ма на Пулито не мое да стъпи и на 5-тия нокът на задната лява лапа.
хахаха е тва рулз

http://rack4.free.evro.net/kawazaki/kaw ... gs/014.jpg
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- Lubimetz13
- Mistborn
Ааа, не! Коалите НЕ са сладки! Те са мъдри и възвишени сбръчкани възглавници, но не са сладки! Виж, фенекът...фенекът, по дяволите! Който не е виждал фенек поне на снимка, просто не знае за какво става въпрос. Такива хора не могат да говорят за сладки животни, защото не са виждали съществото, побрало в себе си 40% от цялата сладкост във вселената. Само му погледнете ушите...
Фенек, ако не се лъжа ужасно, е един вид пустина лисица с огромни уши, наистина са изключително сладки по спомените ми от преди 7-8 години, когато май за последно видях картинка на такъв.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!