The Series Topic, Part III

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
passer-by
Elder God

Post by passer-by » Wed Jan 21, 2009 3:18 am

http://www.youtube.com/watch?v=xVWjtFbtBds

Книга за медицинската достоверност на Доктор Хаус. Авторът твърди, че описаните случаи са възможни, но добавя, че в реалния свят Грегъри Хаус вероятно ще е в затвора. :lol:
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jan 21, 2009 7:00 am

Хора без работа мдаа. Уф аре нов епизод най сетне. :neutral:

hahahaha верно вее http://friendface.co.uk/ :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Wed Jan 21, 2009 10:50 am

Хммм, аз имах предвид по-скоро http://www.friendface.org/ - което си е дадено и като уебсайт на FriendFace във FaceBook бре :) Това в co.uk обаче също е умно :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jan 21, 2009 11:00 am

Другото е тъпо, ма в името на точността ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Wed Jan 21, 2009 11:38 am

Е не е точно тъпо - дава възможност и на хора, които не са гледали съответните епизоди на "The IT Crowd", да разберат за какво става дума :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jan 21, 2009 1:37 pm

Хей, някой да ми даде малко информация кои сериали започнаха от НГ насам отново? За Свръхестествено знам, Анатомията на Грей и... какво още?

Батълстара и Лоста ме вълнуват живо. Не съм проверявала Арената, че голямо ровене ще падне, а и хич не помня какво последно гледах от кой сериал.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Yan
Site Admin

Post by Yan » Wed Jan 21, 2009 2:16 pm

BSG почна както и Private Practice освен тия изброените.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

cordelia
Adept

Post by cordelia » Wed Jan 21, 2009 6:24 pm

Току що изгледах новия епизод на Хаус. Кеф, кеф, кеф! Тоя сериал никога не ме разочарова :yay:
The good face pain. But the great - they embrace it.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Wed Jan 21, 2009 6:33 pm

cordelia wrote:Току що изгледах новия епизод на Хаус. Кеф, кеф, кеф! Тоя сериал никога не ме разочарова :yay:
Не знам кой по ред си гледала, но съм апцелютно съгласна!Хаус продължава да кърти, а другите завръзки дето ги надробиха направо ме фърлиха в тъча от кеф :mrgreen:
Image

RAT400
Sorcerer

Post by RAT400 » Thu Jan 22, 2009 6:19 pm

Дайте направо тема за Хаус да направим :)

Аз да се похваля: изгледах първия сезон и мноооооого ми хареса. Любими епизоди: предпоследният (I'm not gonna like you, am I? FTW), последният (много силен) и оня с голямата лоша майка, дето се противопоставяше на всяко решение на Хаус

А, и още един:
Spoiler: show
дето уволниха Уилсън. Думите му към Хаус за двете неща, които обича, беше много... много готина. Както и реакцията на иначе така мизантропичния доктор към огорчението на приятеля му...
Абе май скоро ще се търси втори сезон :)

ПП: Любим герой извън самия Хаус: Cameron. Не разбрах от ревюто какво толкова не сте й харесали :?
Last edited by RAT400 on Thu Jan 22, 2009 6:33 pm, edited 1 time in total.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Thu Jan 22, 2009 6:32 pm

А Уилсън хич не е за подценяване, да знаеш :mrgreen: По-нататък в сезоните като почнат да си въртят едни тарикатски номера, направо ще си умреш от кеф - гаранция :lol:
Image

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Mon Jan 26, 2009 9:52 am

Изгледах Terminator: The Sarah Connor Chronicles първи сезон на Blu-Ray. Емиии... малко противоречиви са ми чувствата.

От една страна сериалът почна откровено зле. Гадно тривиализира идеята на филмите, нямаше какъвто и да е куулнес и черен хумор, а и имаше някои откровени глупости. Обаче на моменти имаше добри попадения и след появата на новия Кромарти и флашбековете от бъдещето нещата почти потръгнаха, като финалната сцена в последния епизод беше меко казано разбиваща.
Съмърката ста'а доста за терминаторка, макар че малко в повече ми дойдоха балетните изпълнения. Знаем, че ги можеш, моме, ама няма нужда, наистина. Като цяло бих цъфнал на първия сезон една седмичка с надежда, че вторият ще продължи добре и че ще бъде повече Terminator и по-малко Battlestar Galactica.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Jan 26, 2009 9:57 am

AlDim wrote:с надежда, че вторият ще продължи добре и че ще бъде повече Terminator и по-малко Battlestar Galactica.
По-точно? Щото едва ли си против БСГ принципно, предполагам. :)
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Jan 26, 2009 10:30 pm

На мен пък Терминатор сериалът ми беше толкова вял, че така и не можах да го загледам, Вместо това си зяпах Bones. Супер зарибена съм. Яка медицинска кримка (разследване на престъпления с акцент върху лабораторната работа) с готини персонажи. А Дейвид Бореаназ толкова пък да ме кефи в тая роля! Не мога да спра да гледам кви физиономии и жестове прави. Доста е различен от Ейнджъл. Има и готин хумор. Мисля, че ще се хареса доста на феновете на Хаус.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jan 26, 2009 10:32 pm

Амелия, ако се кефиш на лабораторната част на едно разследване задължително тествай (ако не си) което и да е CSI (всъщност само Лас Вегас, другите по мое мнение понасмръдват). Споделям напълно мнението ти за Терминатора, издържах 2 серии и половина.