Beric?
Moderator: Moridin
Beric?
Земята вика Берик. Земята вика Берик. Ако някой разполага с телефона на въпросния индивид, моля да му каже да ми пише електронна поща - той трябва да знае къде. Благодаря.
П.П. Поздрави на всички, с които не съм се карал. Тъй като не помня с кого точно съм се карал, направо поздрави на всички.
П.П. Поздрави на всички, с които не съм се карал. Тъй като не помня с кого точно съм се карал, направо поздрави на всички.
- Interpreter
- Forsaken
Здрасти Милена. (Още сме млади.) Здрасти Валерий. Трудно ще ми се обади, тъй като масово са сменяли телефонните номера в Русе преди три години (което е и моят голям проблем в момента). Ако не се сеща къде да ми пише, моля да погледне тук - пратих му лично съобщение.
П.П. Казах на Джордж Мартин как си му превел тарана (овен). Умря да се хили и май има блог пост по въпроса. Поздрави и от Faerine.
П.П. Казах на Джордж Мартин как си му превел тарана (овен). Умря да се хили и май има блог пост по въпроса. Поздрави и от Faerine.
- Interpreter
- Forsaken
А sequel няма ли да има? Добрите приказки са многотомни.
Я пораздуй малко за тарана-овена, че нещо ми се губи
Помня там нек'ви фийстове-файстове от времето на добрия стар форум на Бард. А, и целувки на Faerine - обичах си ви двамата. Ех младост, младост...
Я пораздуй малко за тарана-овена, че нещо ми се губи

"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Валерий, айде сега без глупости. НЯМА нужда да събуждаме пак стари дискусии и спорове - това беше обсъждано преди, който се интереува, може да си го прегледа от viewtopic.php?p=87197#87197 нататък. И, да, знам, че това твоето може и да беше иронично или саркастично и много добре да си спомняш за тези разговори, но пак - няма нужда да събуждаме стари спорове.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- Interpreter
- Forsaken