Моите крака (и стомах, пък и вкусови рецептори...;р)

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Locked
User avatar
Moridin
Global Moderator
Posts: 19287
Joined: Fri Dec 19, 2003 10:21 pm
Location: On the other side
Contact:

Моите крака (и стомах, пък и вкусови рецептори...;р)

Post by Moridin » Sun Oct 10, 2004 1:00 am

Искам да напиша нещо хубаво за своите крака. Мисля, че го заслужават. Всъщност, мисля че това са едни от най-чудесните крака изобщо, а за да отида дори малко по-далеч – където би и трябвало да отида! – ще кажа още, че те са и като цяло нещо красиво, ама в целия свят, в смисъл въобще.
Да, наистина, краката ми всъщност са просто съвършени. Те са нещо като абсолютният триумф на природната скулптура. С тромавите и тежки думи е в известна степен – ето сега забелязвам – невъзможно да се опише тяхната тайнствена, тяхната скрита и неуловима величественост. Макар разбира се, те да са и очевидно прекрасни, всъщност у тях има нещо, което наистина просто не се поддава на описание. Затова и аз няма да се опитвам. Мисля, че всеки би могъл да го осъзнае сам. Даже, понеже съм щедър, ще давам на хората да ги пипат – просто ей така – да се порадват и те! Да разберат, да вникнат... да се почувстват малко по-добре, щастливи като мен! Може би някой ден и техните крака ще са толкова прекрасни.
Но, наистина, погледнете – прасците са перфектно оформени, чист мускул, най-красивата част от цялото тяло. Съвършенство – отпускаш, свиваш, отпускаш – просто е, а естетиката му ме облива на талази. Вижте как идеално се прелива в глезените и в коленете, с каква изящна заоблена извивка и все пак се долавя лека острота, сякаш за да напомни за огромната мощ, която се крие в мускула. Казвам мускул, но те разбира се са повече, всички подредени в съвършена хармония. Ако застана на пръсти, изпъкват задните глави на прасеца – виждате ли ги, в момента са напрегнати, ще се пръснат, един миг, изпълнен единствено с чистата енергия на красотата и силата. Ето сега мога да обърна глезена, за да изпъкнат мускулите отпред – вижте как срамежливо откриват пищяла, само го обгръщат от всички страни, като предупреждение, а всъщност истината е, че той носи тях, всичките. Но е много скромен и предпочита да ги кара да си мислят, че те вършат работа. И как няма, вижте ги какви са красавци!
Стягаме целия крак – желязо, диамантена твърдост. Непробиваемо и все пак живо, дейно, дишащо, уловило красотата на всеки миг. Глезенът здраво захваща стъпалото и петата – малко малки, така е, но малки в стил Давид – ами как крепят цялата тая грамада мускули на прасеца и бедрото? Така е, защото и те са съвършени, точният баланс на точките, които поемат тежестта, е някак природно фундаментален, някак екзистенциален просто – не, трябва да се замислим върху това, има нещо просто толкова космическо в цялата тази красота...
Прасците са ми любими, но да обърнем внимание и на бедрата – та те също са такива съкровища! Когато седя само на задник и мускулите се отпускат – тогава са прекрасни, източени напред, фини, но здрави, на един миг от събуждането; и са истинска красота! Да, и те. Всъщност, бедрата ми са малко по-мускулести, отколкото е необходимо, но то е точно тази нотка на екстравагантност, която придава този умопомрачаващ чар на краката ми...
Най ми харесва, че когато застана прав, и бедрата, и прасците изглеждат доста непохватни и големи, но това е илюзия, те са като какавиди, чакащи своето разпукване, като неандерталци на прага на еволюцията... та стига само да протегна крак и вижте как прекрасно се променя всичко – ето, да опра някъде стъпало, да пружинирам по тези невероятни, тези вълшебни колене... да, сега вече се вижда истинското предназначение на всичките тези мускули, с техния леко неугледен (но чаровен!) вид в изправените крака – ето сега всичко си идва на мястото! Погледнете как кожата се опъва по мускула, как краката стават като от камък – тази невероятна мощ, тази невероятна здравина! Протегнатия си прасец мога да гледам с години, той е просто невъзможно съвършен!
Не зная защо не обръщам достатъчно често внимание на краката си. Тези силни и великолепни крака, които плавно се преливат в хълбоците и задника ми, за да закрепят цялото тяло на мястото му. То не заслужава това, изобщо не е достойно за тяхното съвършенство! Но те са щедри, тези прекрасни, чудесни крака... правят го ей така, от радост към живота. Заклевам се, ако и аз бях толкова перфектен и неотразим, и аз бих си го позволявал отвреме навреме.
Е, може би е проблем, че са космати... то е нещо като защитна работа – краката не са за всеки, а само за този, който погледне през булото на очевидността и прозре тяхната дълбока тайна на съвършенството... Истината е, че космите са там за когато краката ми са мокри – ете тогава е просто една феерия на форми, на изящност и мощ, слети в едно цяло! И точно космите се слягат, очертават перфектните извивки на мускулите, хълмовете, опъването на кожата, захвата на сухожилията – можем да видим цялото съвършенство нагледно...
Не мога, просто е прекалено красиво.... Крака мои, аз съм ваш роб! Завинаги! Вие сте еманацията на всичко прекрасно на този свят! Вие сте съвършени! Обичам ви!
This is it. Ground zero.

User avatar
Yan
Site Admin
Posts: 6937
Joined: Sat Dec 20, 2003 12:01 am
Location: Who cares...
Contact:

Post by Yan » Sun Oct 10, 2004 1:24 am

Я раздуй к'во точно пушиш, че ме заинтригува:)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

User avatar
Clio
Moderator
Posts: 1076
Joined: Sat Dec 20, 2003 12:43 am
Location: I am near, but away

Post by Clio » Sun Oct 10, 2004 1:39 am

Не знам той какво пуши, но аз вече съм робиня на неговите крака - обичам ги! :Р
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.

The meaning of life is 'bucket'

User avatar
Skywalker
Warmage
Posts: 1123
Joined: Tue Jan 20, 2004 10:42 am
Location: Sofia

Post by Skywalker » Sun Oct 10, 2004 7:29 am

Или може би какво пиеш???

User avatar
Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant
Posts: 1829
Joined: Thu Jan 15, 2004 1:33 pm

Post by Drizzt Do`Urden » Sun Oct 10, 2004 10:52 am

или пък смесваш ракията ня дядо си с долнопробна трева, набрана от градинката пред блока???
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

User avatar
Ghibli
Elder God
Posts: 5773
Joined: Sat Dec 20, 2003 11:36 am
Location: not really here

Post by Ghibli » Sun Oct 10, 2004 10:55 am

Мор, как се радвам, че има хора като теб, които пишат такива неща :)
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

User avatar
Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant
Posts: 1829
Joined: Thu Jan 15, 2004 1:33 pm

Post by Drizzt Do`Urden » Sun Oct 10, 2004 11:06 am

еййй... сетих са- Мор, ти си ял някакъв специален сорт гъби, нали?
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

User avatar
Marfa
Moderator
Posts: 11241
Joined: Sat Dec 20, 2003 10:12 pm
Contact:

Post by Marfa » Sun Oct 10, 2004 12:21 pm

Мор, ти спомена вчера нещо за това, как някой бил правил вуду-магии на куклата ти, не подозирах, че е стигнал толкова далеч обаче :oops:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

User avatar
Morwen
Shadowdancer
Posts: 13468
Joined: Sat Dec 20, 2003 1:20 am

Post by Morwen » Sun Oct 10, 2004 5:20 pm

Това малко ми напомня част от онази реч, която приписваха на Кърт Вонегът (без да била негова) "Използвайте плажно масло". В смисъл да видиш хубавото в нещата, които обикновено не забелязваш и не се замисляш за тях... което няма да ми попречи и аз да питам за пиенето, разбира се:Р
Обаче е яко:)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

User avatar
Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant
Posts: 1829
Joined: Thu Jan 15, 2004 1:33 pm

Post by Drizzt Do`Urden » Sun Oct 10, 2004 8:26 pm

мда, принципно човек сапочва да говори така за нещо, което е загубил и сега осъзнава колко му е било нужно.
Мор, твоите крака са си на мястото, нали?
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

User avatar
Lubimetz13
Mistborn
Posts: 1307
Joined: Sun Feb 01, 2004 1:37 pm
Location: Sofia, BUL / Baltimore, MD

Post by Lubimetz13 » Sun Oct 10, 2004 8:36 pm

Поезия, дами и господа, поезия...Толкова по-зле за вас, ако от нетрадиционната й форма успявате да извлечете само намеци и подозрения за опиати и стимуланти, вместо да се абстрахирате от ограничените коловози на човешката представа за феерични произведения и да погледнете право в сърцето на красотата...Но както и да е, Моридин, можеш да бъдеш сигурен, че поне един човек е бил разтърсен от връхлетялото го крачно могъщество, вместо от връхлетялата всички останали представа за наливащ се с медицински спирт субект, възхваляващ единственото нещо, в чието съществуване е сигурен на този етап от оргията си, тоест своите крака, и да спиш спокойно!


П.С. Ако решиш да пишеш за пръстите или врата си, ще срещнеш неунищожимата ми и паразитна подкрепа :)

User avatar
Moridin
Global Moderator
Posts: 19287
Joined: Fri Dec 19, 2003 10:21 pm
Location: On the other side
Contact:

Post by Moridin » Sun Oct 10, 2004 10:45 pm

Любимец, Гибс, вие ми върнахте вярата в човека! И отчасти в енотите - но то може би няма много общо с вас, тя си е на приливи и отливи.. Благодаря ви за милите думи, просълзих се... Почувствах се разбран!
This is it. Ground zero.

User avatar
Lannis
Aes Sedai
Posts: 1681
Joined: Mon Mar 22, 2004 1:36 pm

Post by Lannis » Mon Oct 11, 2004 12:32 pm

Още! Още!

Ако може за прелестта на ирисите:)... Независимо от цвета:))) Всъщност бива и за кафявите - да зарадваме Морви :wink:
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

User avatar
The Dragon
Elder God
Posts: 9054
Joined: Wed Jan 14, 2004 9:03 pm

Post by The Dragon » Mon Oct 11, 2004 12:53 pm

Мор - да искаш да речем да обсъждаме чифт красиви, дълги и обезкосмени женски крака - нямаш грижи:) Но иначе - бррррр :P
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

User avatar
necronom
Commoner
Posts: 40
Joined: Mon Jun 14, 2004 2:22 pm

.

Post by necronom » Mon Oct 11, 2004 3:57 pm

Ne znam zashto, no tova me podseti za Monya-kojeniya ot "Pet otvlecheni monaha" - na negovite kraka obache pisheshe "Te" i "sa umoreni". :D

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest