Случи ми се нещо интересно, Part II
Moderator: Moridin
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Хммм... може би донякъде да е, макар че точно в този случай... хмммм.
Специално в програмистките среди е напълно нормално като се явиш на интервю, да ти дадем малка тестова задачка, да видим на място колко знаеш и можеш, по какъв точно начин ще го направиш и разбираш ли изобщо условието - и, да, напълно нормално е дори да се справиш с тестовата задачка, после пак да кажем "абе хубаво, ама по тия и тия причини не те искаме". Само че... само че тези тестови задачки не са свързани с четири часа обикаляне из куч... така де, то, като гледам, студът е бил дори по-зле и от кучешки, щом и кучетата са се били изпокрили, а само зайци е имало по улиците. Това с обикалянето по студа - Сашо, законно ли е *това* наистина?
(и, да, знам, че винаги можеш да кажеш "ми аз не искам да обикалям по студа" и те да ти кажат "ми благодаря, довиждане"... ама все пак...)
Специално в програмистките среди е напълно нормално като се явиш на интервю, да ти дадем малка тестова задачка, да видим на място колко знаеш и можеш, по какъв точно начин ще го направиш и разбираш ли изобщо условието - и, да, напълно нормално е дори да се справиш с тестовата задачка, после пак да кажем "абе хубаво, ама по тия и тия причини не те искаме". Само че... само че тези тестови задачки не са свързани с четири часа обикаляне из куч... така де, то, като гледам, студът е бил дори по-зле и от кучешки, щом и кучетата са се били изпокрили, а само зайци е имало по улиците. Това с обикалянето по студа - Сашо, законно ли е *това* наистина?

(и, да, знам, че винаги можеш да кажеш "ми аз не искам да обикалям по студа" и те да ти кажат "ми благодаря, довиждане"... ама все пак...)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Мда, беше свързано с придружаване на "работещия". При положение че пращат служителите си в тоя адски студ, никак не се учудвам, че са избрали такъв метод за набиране на кадри. Със сигурност доста успешно могат да разберат дали последните са от "специалната" порода хора (без акъл), каквато им трябва.
Иначе аз можех да прекъсна по всяко време, само дето бях в другия край на Калгари, чак отвъд Олимпийския парк, та щеше да е много забавно връщането до нас.
Иначе аз можех да прекъсна по всяко време, само дето бях в другия край на Калгари, чак отвъд Олимпийския парк, та щеше да е много забавно връщането до нас.
Хай файв! Намерих си много яка работа като компютърен консултант (ентри-левъл мениджър с обстойни компютърни знания, който командори дроуновете и съветва клиентите) в STAPLES, най-голямата верига магазини за офис стоки в света, след като омаях местните мениджъри на две поредни интервюта. Има и доволно място за качване по йерархията. Ще работя в един от основните магазини в Калгари срещу съвсем доволна заплатка. Обувките и панталоните са от мен, корпоративната ризка от тях! 

Браво, Сашо! Честито! 

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Честито, АлДиме 

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- RRSunknown
- Elder God