Моят е такъв, да. Дотук проблеми не ми е правил за близо две години, но и аз не използвам почти нищо от екстрите му, или за да се изразя по-точно - рядко ползвам нещо различно от обаждания/СМСи. Затова и не бих могла да съм твърде информативна, но ще се оплача от едно-две нещица. Материалът, от който е направен телефонът (така де, външно поне), лепи ужасно лесно пръстови отпечатъци, които, вярвай ми, се виждат като кетчуп на сватбена рокля. Същият този материал и бива твърде лесно издран от монети, примерно. Трябва си калъфче, наистина се цала твърде лесно. Мен лично ме вбесява нон-стоп да го чистя.
Друго нещо - не знам дали си прочела, но имах проблем с прехвърлянето на снимки от телефона към компютъра (през Bluetooth) и все още не успявам да се справя. Не зная дали проблемът е в телефона. Преди да си загубя USB кабела май се получаваше, но беше отдавна и не помня.
Камерата пък не снима с висока резолюция и снимките не са от най-висококачествените, но са прилични. Няма светкавица или светлинка-фенерче, доколкото знам, така че си снима само на сравнително светло. И все пак това е телефон, а не фотоапарат, та мен не ме бърка особено.
Подозирам, че мога да го ползвам за mp3 плейър, след като звъня с mp3-ка, но не съм се опитвала.
Иначе си работи чудесно. Батерията издържа, красив е на външен вид

(така де, някои сме кокетни - а как не си взех розовия, не знам

), идва си със софтуеър с мноооого хубави уолпейпъри и други благини, които можеш да си качиш от компютъра с Bluetooth или USB кабела.