Грешка - той САМО морално е длъженInterpreter wrote:Мартин не е длъжен морално пред никого.
The Official George R. R. R. R. Mar.r.r.r.tin Topic
- Interpreter
- Forsaken
Roland wrote:Грешка - той САМО морално е длъжен
Обещание от типа: Ще се постарая да си напиша книгата колкото е възможно по-скоро и колкото може по-добре е толкова "морално ангажиращо", че няма накъде ;р
Мога да го развия, но няма нужда - само ще се разводни темата.
Last edited by Interpreter on Mon Jul 07, 2008 11:40 am, edited 1 time in total.
- Interpreter
- Forsaken
Ми явно се е напечелил достатъчно и е решил, че животът си е негов, можеш ли да го виниш? А и я няма Хариет, да му диша във врата: "Дай още, дай!" Неговата изгора явно е по-читава
А и като казва, че не е доволен още от труда си, какво правим? И аз доскоро разсъждавах като теб, но като чета сега тия, дето го обвиняват: "Четвъртата я написа по-лошо, затова дай петата, ама да е по-добра и да е бързо..." Ами, не върви просто.
А и като казва, че не е доволен още от труда си, какво правим? И аз доскоро разсъждавах като теб, но като чета сега тия, дето го обвиняват: "Четвъртата я написа по-лошо, затова дай петата, ама да е по-добра и да е бързо..." Ами, не върви просто.
Гледай сега, принципно съм съгласен, НО истината е, че той просто е разпилян и се занимава с милион други неща. Не е да се е вглъбил в книгата и с нищо друго да не се занимава. И в крайна сметка го има моментът с очакванията. Смисъл, ВСЕ ПАК си се хванал на хорото, редно е да следваш стъпките, нали?
And you can't dance with a devil on your back...
- Interpreter
- Forsaken
- Devoted of Slaanesh
- Paragon
- Lubimetz13
- Mistborn
Не мисля, че проблемът е в желанието на автора. Просто действително се занимава с адски много неща, а и явно е от хората, които предпочитат да правят нещата бавно и полека.
Лично аз не възразявам. Песента ми е много нависоко в джобната фентъзи класация, но не смятам, че Мартин ми дължи книга всяко лято или нещо такова. Когато - тогава. Такава политика подхожда на неговата писателска методика - кефиш се на това, което вече е написал, а всяко ново нещо приемаш като бонус.
Лично аз не възразявам. Песента ми е много нависоко в джобната фентъзи класация, но не смятам, че Мартин ми дължи книга всяко лято или нещо такова. Когато - тогава. Такава политика подхожда на неговата писателска методика - кефиш се на това, което вече е написал, а всяко ново нещо приемаш като бонус.
- Spoiler: show
- Interpreter
- Forsaken
Аз пък стискам палци от ХВО да се навият да направят сериал по първите три книги. Уж със сигурност ще правят пилотен епизод, пък да видим. Иначе Танца си има и корица вече и в амазона имат дата- април, ама дали ще го спази и тоя срок вече незнам. 
Slaughter the mutant, purge the unclean, burn the heretic!