Аман от Spam (Part X)
Moderator: Moridin
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Старо, но златно...
An unknown British jokester wrote:Английски джентълмен решил да купи подарък за млада дама, към която имал чувства. След дълго избиране се спрял на чифт ръкавици.
В избора на подаръка му помогнала по-малката сестра на неговата любима. Тя междувременно купила чифт бикини за себе си.
За нещастие обаче, когато опаковала покупките, продавачката направила грешка и разменила ръкавиците с бикините. Така младата дама, вместо ръкавиците, получила бикини със следната бележка:
"Скъпа моя,
Избрах този подарък, защото в редките случаи, в които сме излизали, забелязах, че нямаш навика да носиш такива. Ако не бях помолил сестра ти да ми помогне, щях да взема друг модел - дълги с копчета, но сестра ти ме убеди да взема по-къси. Забелязах, че тя самата носи такива и от нея знам, че се свалят по-лесно.
Цветът им е светъл, но продавачката ми показа нейните и ме увери, че ги носи вече от три седмици и не са никак зацапани. Помолих я да пробва чифта, който ти подарявам - стояха й чудесно.
Как искам да съм сега до теб и да ти помогна да ги сложиш. Знам, че до следващия миг, в който ще те видя, много други ръце ще са ги докосвали.
Ще ги целувам с удоволствие всеки път щом се срещнем. Надявам се, че ще бъдеш с тях, когато те видя отново!"
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- JaimeLannister
- Forsaken
- The Dragon
- Elder God
Страшен цитат:
But, beware of those offering certainty. They probably have something to sell you, perhaps something you don't need and that may be dangerous to your health and prosperity. Former hedge fund manager and self-styled philosopher of uncertainty Nassim Nicholas Taleb has a rule of thumb: Don't trust any predictions from people who wear ties. He notes that bankers and financial economists almost universally wear ties to work. Those in the hard sciences such as physicists and chemists almost never do. Such scientists have a much better record of predicting the course of planets and the outcomes of chemical reactions than the bankers and economists do of predicting the trajectory of the economy or the markets.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- tigermaster
- Elder God
Дааа, ето защо не ям в съответните заведения. Това беше болезнено.Delegat wrote:Това е велико, евала на който го е направил![]()
![]()
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

- Spoiler: show

To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
THIS!... IS!... SPYWAAAARE! 

notalwaysright.com wrote:Customer: “Hi, my son says that I have spartans on my laptop and I should bring it to you guys.”
Me: “…Ma’am? Spartans?”
Customer: “Yes, I called my son at school and told him that screens keep popping up all the time, and he said that I have spartans.”
Me: “Oh! You mean trojans! That’s a possibility; let me run this analyzer on your laptop real quick and we’ll see what’s going on.”
Customer: “Young man, my son is in college and he says it has spartans. You just stand here in a little uniform and make minimum wage. I think my son knows what he is talking about.”
Me: “You’re right ma’am. I was hoping to run a diagnostic and find out that it wasn’t spartans, but just by looking at the login screen, I can tell that you probably have about 300 of the little guys running around.”
Customer: “300?! Is that bad?”
Me: “It’s horrible. They cram themselves into a bottleneck and kill wave after wave of data, until there is a wall of dead programs blocking any more traffic through your computer.”
Customer: “Oh, that just figures. I’m going to go buy a new computer.”
Me: “Ok, ma’am, I think that would be best.”
Eric: I use my sword to detect good on it.
ХАХАХАХА, тва рутиии 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- herairness
- Jaghut Tyrant
Концептуален въпрос: това нещо ще върви според вас повече с пусната коса или с нещо тип кок?
П.С. Обувките не са същите...
- Spoiler: show
П.С. Обувките не са същите...
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
- Maledictus
- Warmage
Ми прибрана коса някак май, тва така или иначе на тоалета идеята му е да покаже максумум раменца и шия ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”