Изминалата година и филмите

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Post Reply
tigermaster
Elder God

Изминалата година и филмите

Post by tigermaster » Sun Dec 21, 2008 2:06 pm

Филмовата година мина, а и след три-четири дни хората ще са заети с празнуване и надали ще им е до постване във форуми, та рекох да я отворя от сега. Споделяйте впечатления, радости, разочарования и т.н.

Впечатления - най-комиксовата година. Толкова много комиксови филми наведнъж май досега не бяха излизали. А и повечето бяха много хубави... За сметка на това само два некомиксови екшъна ми хванаха окото - "Орлово око" и "Твърде лично". Това май не е много хубаво.

Радости - отново свързани предимно с комиксовите филми, най-накрая видях истински силен филм за маскиран герой - а това е хубаво. Не е само до това, но в момента не съм много в състояние да мисля, затова по-късно може и да се включа по-пълноценно.

Разочарования - за пореден път бях брутално принуден да гледам доста филми на компютъра. Няма смисъл да повтарям за не знам кой път вече. Другото ми голямо разочарование беше новият филм за Индиана Джоунс. След толкова години чакане трябваше да ни дадат нещо по-добро. "Мумията 3: Гробницата на Императора-дракон" беше по-готин филм. И май това е...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”