Споделете
Moderator: Moridin
- tigermaster
- Elder God
`айде сега... Аз бях на деветнайсет, като ми извадиха единия кътник. Изживяването беше ужасно. А и зъболекарката рече, че не могат да ми поставят изкуствен зъб, докато не стана поне на двайсет и пет, понеже още раста. Или нещо подобно, не помня вече. Както и да е, от тогава на зъболекар не съм ходил. Сигурно затова не ме болят зъбите...Amelia wrote:(на 27 съм и вече ми вадят зъбите ОМГ)
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
- Moridin
- Global Moderator
Wow, изкарах по-малко от половината точки на някъф от куизовете тука. Вярно, че физика, но все пак!
Удивително нереален експириънс
освен това вече си обгръщам китката без проблеми с ръка и след проверка съм свалил 5-7кг откакто съм тук. Явно от мозъка съм ги свалил де
ех, нещо джапанско не ми се отразява добре
п.п. все пак имам подозрението, че са ми махнали точки защото не съм сметнал с калкулатора колко е аркускосинус от некви корени, което ще е лека гавра
Удивително нереален експириънс

освен това вече си обгръщам китката без проблеми с ръка и след проверка съм свалил 5-7кг откакто съм тук. Явно от мозъка съм ги свалил де

ех, нещо джапанско не ми се отразява добре

п.п. все пак имам подозрението, че са ми махнали точки защото не съм сметнал с калкулатора колко е аркускосинус от некви корени, което ще е лека гавра

This is it. Ground zero.
А аз се чуда що ми мязаше на последните снимки на Ричърд Чембърлейн 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
визирах Шогун ма найсе
Да мине лудницата са по коледа и ти пращаме 50 подковки луканка просто!
Дафинкеееееее - бой!

Да мине лудницата са по коледа и ти пращаме 50 подковки луканка просто!
Дафинкеееееее - бой!