даже като инсталирах мишка с повече от един бутон си беше съвсем прилично

Moderator: Moridin
Сега само ми кажи каква е логиката в това Vista да зарежда по-бързо от Win98.Moridin wrote:- зарежда около 5 ПЪТИ по-бавно от ВИСТА! (и вероятно поне 3 пъти по-бавно от уин98)
Всеки нов браузър пита за запазване на пароли без каквито и да е плъгини.Да, знам, е и други браузъри го правят, ако си сложиш плъгин, но не и по дифолт за бога!
Колко добре те разбирам само...Moridin wrote:Хехе, аз кви прически съм виждал
Споменавал ли съм между другото колко глупава и жалка машина е Макът? Тук в мрежовата зала бачкаме с такива и съм просто удивен!
- зарежда около 5 ПЪТИ по-бавно от ВИСТА! (и вероятно поне 3 пъти по-бавно от уин98)
- Сафари крашва на около един от всеки 10 сайта или ако не отвориш 10 сайта - крашва просто като минат 10 минути, за принципа.
- постоянно те тормози с някакъв keychain password всеки път щом срещне формичка в уеба. Да, знам, е и други браузъри го правят, ако си сложиш плъгин, но не и по дифолт за бога! И НЕ МОГА ДА ГО МАХНА! Трия релевантното ентри от съответната програма и то се регенерира, ДА МУ ГО НАВРЕ СЛОН!
- няма текстов редакторт.е. има: ТекстЕдит, който по дифолт не може да запазва чист текст, без да го нагъца с тонове безумен маркъп; Имакс (БЕЗ КОМЕНТАР); Мак Уърд, който го пуснах само веднъж, опитвайки се да принтя нещо, и реших, че дефинитивно никога няма да сме приятели.
- за нищо няма бутони ОК и Кенсъл! Добре, това сигурно е въпрос на навик, но е някак си доста притеснително, че всичко, което кликнеш, се изпълнява веднага без да пита за потвърждение?! Това предполагам на практика означава, че всякакви по-адвенсд функции ГИ НЯМА (за да не ги натиснеш по погрешка)
Изобщо втф? Искам да намеря кретена от рекламките на Мак вс ПЦ и да го чекна у тях дали си е на Макче...
кофти,искренно съчуствам.МАМИЧКАТА МУ ДА ЕБА НА СИЧКОТО ЛЕКАРСКО/ЗЪБОЛЕКАРСКО ПЛЕМЕ ВЪВ ВСИЧКИ СТРАНИ ПО ЗЕМЯТА, КОЕТО МИ СЪСИПА ЗДРАВЕНЦЕТО!!! МАМИЧКАТА Й ДА ЕБА НА СКАПАНАТА КАНАДА С БАВНИТЕ И БЕЗУМНО СКЪПИ ЛЕКАРСКИ УСЛУГИ!!!
Users browsing this forum: No registered users and 34 guests