Taкова прибиране от центъра на София до вкъщи отдавна не ми се беше случвало
За вятъра говоря... За този вятър, който усетихме при блока на Емо и който го накара да се прибира на прибежки, след като му трябваше известно усилие изобщо да успее да отвори вратата на колата ми. За този, същия вятър, който ме накара при блока на Симеон да си призная, че ме е страх от ламаринените платна на оградата на съседния строеж и да преместя колата от другата страна на улицата. За вятъра, заради който в Лозенец чух гръмотрясък на съседна улица и две минути по-късно, когато минах оттам, видях съборена точно такава ограда от ламаринени платна - две платна изкривени, други две - направо легнали през улицата, като едва бяха оставили достатъчно ширина, че да мина покрай тях. За вятъра, който беше съборил транспаранта, опънат над Витошка на входа на Южния парк, та той се влачеше по улицата и колите внимателно заобикаляха въжетата, на които още висеше от единия стълб. За онзи вятър, който усетих да ми отклонява колата, докато катерех нагоре бул. България.
И най-вероятно заради който двайсетина секунди след това уличното осветление на бул. България изгасна.
В този момент стрелката на моя вътрешен creep-o-meter затрептя опасно точно на границата на червената зона - и добре, че беше така, защото минутка по-късно ми се наложи да намаля и да заобиколя кофа за боклук - кръгла, метална, тежка кофа за боклук, която вятърът беше обърнал, съборил и проснал по средата на пътя!
Направо се чудя как така у нас не е спрял токът и LAN-аджиите не са решили превантивно да изкл#@"/*$%(_NO CARRIER
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.