За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Dec 01, 2008 4:55 pm

Аре бе друидските ГЬОСТЕРИЦИ немат равни по грозота. Иначе и с куест гиърец и некой и друг стар епик се пердаши добре за соло куестене :)

75чка и новия скил дет държи за 1комбо точка 40% ап-то за 14 сек е имба. С малко късмет свалям 25к мобска кръвчица са под тва време :) Уви масата дет са ми останали босчета са с 50-70к елитките :(
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Dec 02, 2008 10:18 am

Дали траша в инстанциите е намален значително дори спрямо BC? Щото имам чувството че са много по бързи :)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Dec 02, 2008 10:35 am

Най-безумният mount в тази игра :shock:
Spoiler: show
Image
Позата на героя върху това нещо е просто безумна, особено като полетиш отвесно.

Но пък Даларан изглежда добре нощем от "килимен" поглед.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Tue Dec 02, 2008 12:24 pm

мда, много яко.
Още по яко е като сърфираш върху стрелата от харпуна във Фиорда или в Сторм Пийкс - като бягате с Бранд Бронзбиърд от странното съоръжение на древните със самолета му. Ти си в сърф поза на крилото, самолета лети спираловидно нагоре а от стените скачат дарк айрън джуджета и се биете на крилото - много Джеймс Бонд сцена :D

Абе екшън сцени с возила много има в играта вече. Стана като френски филм с Белмондо :D :D :D или Индиана Джоунс

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Dec 02, 2008 1:22 pm

Даааа.. куестът със стрелата ми е много по-любим от бягството с пърпорещото самолетче, макар и там да си беше тръпка:)

Особено гламозамайващ е още един куест от северната територия, където на някаква небивала височина се мяташ от дракон на дракон и се биеш с ездачите на гърба на летящия дзвер:). А под теб е бездна - толкова е високо, че земята не се вижда:). Там почти реално ме хвана страх от височини:)

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Tue Dec 02, 2008 1:39 pm

мда, последния трайл на Валкириите, много яко :D
Като цяло зоната е брутална.
Лошото е, че великаните имат много малко дейлита, нямат табард (що ли да имат баси), а продават едни от нак-яките енчанти за рамена, и то за всички - 4 големи и 4 малко енчата има продавача им :(

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Dec 02, 2008 1:46 pm

Бааа не съм го праил явно тва със стрелата пък уж съм изчистил де що има куести до 74ти ;( Иначе килимеца е як, аз трее дигна малко и теълъринга че искам и торби по 20 слота дет са фрост. :roll: Ма де време :(
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Dec 03, 2008 2:05 pm

То е куест верига. Мисля, че започва с куест да се намерят някакви книжки - едната е от подземието на UK - входът е страничен като пещера. Там имаше един забавен куест, в който ти дават щит и тичаш с него сред тълпи от undead-и. Следва част, където искат от теб да отмъкнеш харпун от селището около Ukeep. Когато направиш и това, те пращат вече на "горния етаж" - т.е. се изкатерваш на високото, където докладваш куест и те пращат в друго селище. Всъщност и по още една куест верига те пращат там - тази, в която се пренасяш в миналото и наблюдаваш откъси от историята на виркулите. общо взето в това селище са харпуните, с които обстрелваш базите на първата куест територия и накрая изстрелваш и себе си:)))

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Wed Dec 03, 2008 4:11 pm

много е яка веригата. има само едно проблемче :D трябва да играеш на макс "viewing distance" за да можеш да уцелиш нещо с харпуна и да минеш куеста - иначе ТЦ.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Dec 04, 2008 2:30 pm

поради някаква непонятна за мен причина в работата са ни пуснали интернета... е, ICQ няма и вероятно няма и да има, но поне имам достъп до форумите... :D

та аз да се похваля... снощи се поогледахме в гилдията, но като се видя, че нямаме още достатъчно изкласили, за да подкараме 25-човека за Накс, събрахме 10 и тръгнахме...

тук да уточня, че Накс (10-човека вариант) го стартирахме миналата седмица, когато се изтипосахме къде пооблечени, къде хич не облечени току-що ударили 80 лвл съгийдилници (в това число и моя милост)... та в рамките на 3 дни и в менящ се състав го разчистихме...

тръгнахме снощи... някои все така недооблечени (аз само със син нек от хероик, епичен колан - от хероик и стаф от Накс от първия ни рън + 70 лвл епичната ми екипировка), други малко по-облечени... и поради плаващия състав от предишната седмица - само половината видели всички босове... попита рейд-лидера откъде копнеем да го подхванем.. плахо се надигна глас "от паяците", та речено-сторено... по едно време викам на Ланис в бг-канала ни "абе не се ли движим нещо прекалено бързо", а тя потвърди... и като се почна - разчистване на крило след крило... така леко, с такова настроение... забавлявахме се на макс... че и с епици се оборудвахме - аз получих нов пръстен, един прекрасен дагер, за който още нямам офхенд и токенче за Т7 робата... насъбрах и емблемки (към момента 52) и скоро с Т7 ръкавички за тях ще се сдобия... Ланис грабна нек и уанд... :)

докато се усетим бяхме стигнали Конниците.. а там се наложи да танквам единия от тях - егати мързеливата работа... а после решихме да довършим ръна... пречукахме дракона с един скромен уайп преди това, а сетне от раз и Кел`Тузад :D

та така - 10-човека Накс (18 боса) още на влизането след резета бе разчистен за една рейд-вечер 8-) дано вече се съберем за 25 човека рейд, че да се позабавляваме в по-широк състав :D
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Dec 04, 2008 4:34 pm

Мисля, че ако открият състезание от типа "най-много случаи на нелепа смърт", Ланис ще ги спечели и ще остави подгласниците да й дишат праха. Преносно и буквално :mrgreen:

За момента вече съм абсолютен и неоспорим шампион в надпреварата за умиране на пътеката в Constructors wing, по която минават малки гадни зелени блобчета. Ако си в неподходяща близост до тях, гърмиш и мреш. От раз. Мрях.... мрях... мрях.След уайп на бос, минаване по пътеката и уайп. Имаше дежурен човек от другата страна да ме съживява. И бурни овации, ако успеех да мина.

Вчера тъкмо си мислех, че съм изгубила форма - минавах покрай гадинките и стигах другия край жива, и успях отново да се проявя. Съборихме ние Гробулус и тръгвам аз да си говоря с Танче и да я бъзикам колко пъти е била таргет на боса и защо. И така, комуникирайки си весело в чата, пернах бели крилца... щото човек трябва да гледа къде стои. Цяла битка никой не умря, за да може накрая Ланис да се самоубие по-впечатляващо, чатейки насред облак отровни изпарения... :roll:

Иначе пообрахме Накс... Роба, бижутерия, мърляв топуз и хубава пръчица... ботушки, за да тропкам с топли крачета из студените северни земи. успявам вече да стигна над 19к мана в рейда... е, малко зор е да се нахраниш достатъчно бързо, че да я възстановиш, но пък вече и регенерацията е по-прилична.

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Thu Dec 04, 2008 4:50 pm

ние снощи опукахме Arcahnid Quarter в Накс 25, само на Maexxna 1 уайп и после го скъсахме без жертва, и то 24 човека.
После почнахме и Military Quarter и от 3 ти опит Instructor Razuvious падна и даде на паладинчо коланче (Girdle of Razuvious - http://www.wowhead.com/?item=40317, в случай че ви интересува :D ) днес пак, дано се прибера на време, че мноо работа, а не искам да пропускам и да отнеса - дкп :D

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Dec 05, 2008 9:52 am

Време е вече да се събираме и ние за 25 - май се понатрупаха достатъчно 80-ки. А то и не остана какво да играем до другата сряда. Снощи минахме много набързо из Obsidian Sanctum и Ланис успя да се оборудва с хубавия тринкет за спирит бъф. После искахме да ходим да бием боса в Уинтърграсп, но базата още не беше превзета, та се запътихме към Нексуса да кажем едно "здрасти" на Malygos... Ами.. поздравявахме се... доста време. Но просто ни куцаше дпс-то - народът трябва още да се пооблече. Успяхме да влезем на няколко пъти в третата фаза и там тотално се омотавахме с драконите, пък босът стигаше enrage фаза. Ама то част от народа си бяха пресни 80-ки, та си трябва малко натрупване на ново оборудване.
В крайна сметка отидохме и при боса в Уинтърграсп - падна бързо и лесно. Май и рейд инстансите са направени по-лесни. :roll: Някак много бързо става всичко. Но пък самите битки са много забавни.

Да видим сега, дали в неделя ще успеем да се съберем за първи нормален рейд.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Dec 05, 2008 10:23 am

ааа, поразходили сте се значи :) аз бях без интернет и се отдадох на заслужен сън още в 20:00 ч...

обаче ми прави впечатление, че няма достатъчно инстанси за 25-човека :( имам предвид истински инстанси - с минимум 5-6 боса в тях и в някаква градация на трудност... освен Накс, има още 2-3 инстанса, но само с по 1 бос, както едно време Магтеридон :(

както го виждам, като отпочнем 25-човека рейдове ще го правим Накс за 2 дена, на третия - всички останали инстанси (3 на брой) дето са с по 1 бос, и после? :roll: нищо не следва... или поне във wowhead не видях други инстанси... да сте чули нещо да се подготвя? с някой последващ пач, може би? или нещо, което аз да не съм открила, но да го има към момента? щото това, което аз видях като инстанси за 25-човека са само:
- Naxx (18 боса)
- Nexus (1 бос)
- The Obsidian Sanctum (1 бос)
- Vault of Archavon (1 бос)
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Fri Dec 05, 2008 10:41 am

ами честно да ти кажа за сега няма други, но 100% ще вкарат.

снощи от 3ти опит плеснахме Patchwerk и после имаше wipefest на Grobbulus. Ще стане, ма малко трябва да се екипираме още :D То шефа на гилда си каза, че всичко е добре, просто сме голички, ма до 12% го добутахме де*ба.

иначе, погледни ачивмънтите за Накс хероик - не са истина някой и не знам колко добри и яко нагрухани трябва да сме за да го направим.

Ще видим! Днес и утре почивка (демек хероик гринд за баджове :D ) и в неделя и понеделник пак :D