поради някаква непонятна за мен причина в работата са ни пуснали интернета... е, ICQ няма и вероятно няма и да има, но поне имам достъп до форумите...
та аз да се похваля... снощи се поогледахме в гилдията, но като се видя, че нямаме още достатъчно изкласили, за да подкараме 25-човека за Накс, събрахме 10 и тръгнахме...
тук да уточня, че Накс (10-човека вариант) го стартирахме миналата седмица, когато се изтипосахме къде пооблечени, къде хич не облечени току-що ударили 80 лвл съгийдилници (в това число и моя милост)... та в рамките на 3 дни и в менящ се състав го разчистихме...
тръгнахме снощи... някои все така недооблечени (аз само със син нек от хероик, епичен колан - от хероик и стаф от Накс от първия ни рън + 70 лвл епичната ми екипировка), други малко по-облечени... и поради плаващия състав от предишната седмица - само половината видели всички босове... попита рейд-лидера откъде копнеем да го подхванем.. плахо се надигна глас "от паяците", та речено-сторено... по едно време викам на Ланис в бг-канала ни "абе не се ли движим нещо прекалено бързо", а тя потвърди... и като се почна - разчистване на крило след крило... така леко, с такова настроение... забавлявахме се на макс... че и с епици се оборудвахме - аз получих нов пръстен, един прекрасен дагер, за който още нямам офхенд и токенче за Т7 робата... насъбрах и емблемки (към момента 52) и скоро с Т7 ръкавички за тях ще се сдобия... Ланис грабна нек и уанд...
докато се усетим бяхме стигнали Конниците.. а там се наложи да танквам единия от тях - егати мързеливата работа... а после решихме да довършим ръна... пречукахме дракона с един скромен уайп преди това, а сетне от раз и Кел`Тузад
та така - 10-човека Накс (18 боса) още на влизането след резета бе разчистен за една рейд-вечер

дано вече се съберем за 25 човека рейд, че да се позабавляваме в по-широк състав