Buffy the Vampire Slayer & Angel - SPOILERS

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
AlDim
Elder God

Post by AlDim » Fri Nov 28, 2008 1:04 am

Хубаво де, беше ми И скучно, И гнусновато. :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Nov 28, 2008 9:17 am

eh Captain Unsatisfied :mrgreen:

Уф кътам си последните глави на 8 сезон още да не чета.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Nov 28, 2008 9:18 am

This is what Hating must be like :mrgreen:
And you can't dance with a devil on your back...

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Nov 29, 2008 8:19 am

Вече сме към средата на 7-ми сезон и честно казано дотук не е много по-добър от 6-ти. Освен 1-2 прилични епизода, свързани с историята, нищо не ми грабва вниманието и продължават с точенето на локуми.
Въобще Buffy трябваше да свърши след пети сезон.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun Nov 30, 2008 12:32 am

Изгледах го, поплаках си, въпреки че знаех кво ще стане и така...
Сезонът не ми е любимият (втори и пети ще си останат фаворитите ми явно), към средата имаше някакви глупости, но краят компенсира за всичко. Ще ми липсва.
Не ми се говори повече.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Nyn
Sorcerer

Post by Nyn » Sun Nov 30, 2008 1:12 am

Споделяме любими сезони 8-)
Аз само пак да вмъкна, че след 7-ми сезон на Бъфи е добре да се види 5-ти на Ейнджъл. Заради вампира на аватара ти. Може не всичко да беше направено точно както трябва откъм обяснения, но още Спайк си е още Спайк :mrgreen: Освен това самият сезон е с по-висока концентрация на качествени епизоди от 7-ми на Бъфи, според мен. Никога не съм разбирала хората, които харесват повече AtS, но последният му сезон беше най-добър...и естествено по закона на Мърфи сериалът точно тогава трябваше да е преждевременно и прибързано завършен.
To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Nov 30, 2008 10:08 am

Ех да, при Ейнджъл най-яките епизоди са със Спайк :mrgreen: Мене поне до 2 сезон са на Гелето ми е само една идея по як от Шотландския боец сериалеца.

Има си моментите де, танцуващия Ейнджъл просто кърти ;))
И в She азиатката демон с леда беше разкошна. :oops:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun Nov 30, 2008 7:24 pm

Мога ли да гледам директно 5ти сезон на Ейнджъл?

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Nov 30, 2008 9:29 pm

Изгледахме първи сезон на Angel. Като цяло не е на нивото на Бъфи, но не е и по-зле от първия й сезон, а и към края влезе в доста як ритъм, като се понатрупаха разни взаимоотношения. Нямам търпение да продължа нататък и нямам думи да изразя раздразнението си, че нямам пари да си купя бокса, че да го гледам...

Хрис: Не, естествено... :neutral:

Nyn
Sorcerer

Post by Nyn » Sun Nov 30, 2008 9:47 pm

Angel grows on you както се казва :)

Amelia: Всъщност, ако по принцип не си като мен и нямаш нищо напротив да се оспойлиш здраво предварително, или нямаш никакво намерение да го гледаш иначе, би могла според мен. Аз го гледах без да съм гледала предния сезон(макар че знам какво става, в общи линии) и пак ме изкефи максимално. S5 е достатъчно самостоятелен като сюжетни линии. Но все пак по-добре му дай шанс преди това 8-)
To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun Nov 30, 2008 10:16 pm

Не мога да го издържа оня емо чук 4 сезона... Ако обещаете, че има готини странични персонажи, които да ми помогнат да понеса бремето, може и да се пробвам.
Иначе нямам проблем със спойленето, така че може и да му скоча на 5ти директно.

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Dec 01, 2008 4:05 pm

Емо чукът е доста по-готин в своя сериал бтв, освен това постоянно или го ебават, или сам се ебава със себе си.

Buffy: But she tried to kill you!
Angel: That was a... cry for help.
Buffy: No. A cry for help is when you say "help" very loud.

Trip
Moderator

Post by Trip » Mon Dec 01, 2008 4:07 pm

Факт, не е толкова емо, понеже му се налага да действа инициативно от време на време, а не е просто сайдкик, а и често се ебават с него на тая тема. А и първия сезон си е първи сезон, ще видим оттук нататък - наистина накрая набра скорост сериалът с последните няколко епизода.

Nyn
Sorcerer

Post by Nyn » Mon Dec 01, 2008 9:47 pm

За чук си е чук :D, но както казаха и Роланд и Трип, не е чак толкова емо. Екипът му го приземява значително, особено Корделия, на която не очаквах, че ще стана такъв фен.

А относно склонността на Ейнджъл почти константно да се самосъжалява малко или много, в пети сезон има един сън, дето всеки път умирам от смях като го гледам :lol:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Dec 01, 2008 10:03 pm

Е аз мисля, че след танца на оня купон Ейнджъл не може да бъде възприеман постарому...