Какво му е лошото на Данон-а?Roland wrote:Затова само "Балкан" или ако човек е МНОГО отчаян - "Данон"...
Споделете
Moderator: Moridin
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
- RRSunknown
- Elder God
Махаш му каймака и е пет пъти по-добро от най-доброто купешко. Макар че в интерес на истината такива спомени имам само за овчето кисело мляко.
Днес наистина не ми върви с пиенето. В Арена ни дадоха нещо, което трябваше да бъде кола. Е, то не беше сладко. Не стана сладко дори след като се разгазира, а обикновено колата има вкус на захарен сироп после. Направо се изкушавах да ида и да им я върна, но твърде много нерви трябваха...
Днес наистина не ми върви с пиенето. В Арена ни дадоха нещо, което трябваше да бъде кола. Е, то не беше сладко. Не стана сладко дори след като се разгазира, а обикновено колата има вкус на захарен сироп после. Направо се изкушавах да ида и да им я върна, но твърде много нерви трябваха...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- RRSunknown
- Elder God
Въпрос на вкус- или моите роднини са тотални злетаци в правенето на подобни млека или аз имам много странен вкус за храна но домашното кисело мляко ми е повече от отвратително.Moridin wrote:Цялото домашно е мега хубаво - от каймака до силно киселия вкус. Купешките млека нямат нищо общо с него.
особено гнусния каймак- вкуса му е в се едно че опитвам някава мас смесена с пот

Изкушавам се да попитам кога пък си ял мас, смесена с пот
Енивей, киселото мляко "Боженци" е божествено. Ей, изключително вкусно нещо, направо го докарва на вкус като домашно. Не вярвах, докато не опитах

Енивей, киселото мляко "Боженци" е божествено. Ей, изключително вкусно нещо, направо го докарва на вкус като домашно. Не вярвах, докато не опитах

Last edited by Marfa on Sat Nov 29, 2008 2:13 pm, edited 1 time in total.
- RRSunknown
- Elder God
не питай че ще трябва да ти разказвам за кунхята на казармата а това е твърде хардкор за форумаMarfa wrote:Изкушавам се да попитам кога пък си ял мас, смесена с пот![]()

тук има нещо странно- аз също харесвам Боженци и предимно него си купува само дето това е най- далечното от представата ми за домашно мляко купешко мляко. Нищо общо няма с това което съм опитвал за домашно мляко.Енивей, киселото мляко "Боженци" е божествено. Е изключително вкусно нещо, направо го докарва на вкус като домашно. Не вярвах, докато не опитах
Подкрепям. Това вече е единственото кисело мляко, което си купувам.Marfa wrote:Енивей, киселото мляко "Боженци" е божествено. Е изключително вкусно нещо
Last edited by passer-by on Sat Nov 29, 2008 1:34 pm, edited 1 time in total.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
- RRSunknown
- Elder God