Даааа.. новите машинки на Близард са доста забавни - не пропускам да направя дейлито с въздушния бой с дракони. Вчера пък ме качиха на мечка и ме пратиха да обстрелвам гиганти и вълци. Хитро е измислено, най-малкото защото са мисии, в които не ползваш своите магии и умения, а получаваш съвсем нови, което си е доста приятно разнообразие. Да не говорим, че и босовете в новите инстанси на моменти те изненадват със странни метаморфози:).
Но все пак, най-впечатлаваща за момента си остава за мен куест-веригата със .... смъртта на Болвар

Ама не трябваше да умира така човекът. И все пак, наистина доста героично са я подхванали Близард - с все драматичното флимче с битката с обединените усилия на ордата и алианса срещу Лич Кинг, предателството на Grand Apothecary Putress и пламъците от драконите в края. И Болвар умря

(( Толкова бях потресена, а и писъците, дето продължават да се носят от Фордрагън, така ме потрисаха, че бях пропуснала да продължа линията и да си взема мисията от кралицата на драконите. Вчера направих и това и поне частично се постигна някакво възмездие за смъртта на Болвар... ама тъжно беше... отиваш в Стормуинд и там вече го няма него. Вместо това докладваш на завърналия се крал за смъртта на героя и имаш прекрасния шанс да се телепортнеш с Джейна право насред Огримар, да си говориш с Трал и Силвана. А после следва епично нападение над Ъндърсити. Ей... ама разкошна мисия, наистина. Получаваш бъф от Джейна, а кралят е направо неудържим... Само се забавлявах да бие смешната си, но пък много ефектна Холи Нова вчера, докато кралят смазваше всичко по пътя си... доста добре биеше моето АоЕ с бъфа. Беше наистина героично.
Ама Болвар си е все така мъртъв