За новите юзъри - кой съм аз и какъв вятър ме довя дотук :)
Moderator: Moridin
- Maledictus
- Warmage
- Interpreter
- Forsaken
Колкото щерка миСуматоха wrote:Бръм, бръм.
Здраавейте. Аз съм Теди (Теодора индийд) и искам да предупредя, че идея си нямам какво ще напиша в следващите няколко реда.
Та, освен че съм Теди, съм и на 16, и от Ботевград, и чета ShadowDance от около година-година и нещо...

И аз се радвам, че влизат все повече млади хора. Хубавото тук е, че се изказват хора на всякаква възраст, с всякаква професия, манталитет и временно състояние на духа - също като в реалния живот, само че дори е някак по-демократично, защото в реалността човек трябва да се съобразява с куп процесуални условности. Само един съвет към по-младите: пропускайте спойлерите, обозначени с 18 - нищо лошо да си спестите с годинка - три от малките цинизми на живота.
Ами, здравейте...
Казвам се Сияна, обаче никой не ме нарича така, тъй че май няма значение. Половината ми приятели ме знаят Лаирел, а другата половина - Сиси. Викайте ми както си искате, стига да загрявам, че говорите на мен.
Тъй... Какво друго за мене... Обичам да рисувам, да пиша разказчета (малко тъпи), слушам метъл непрекъснато и сега се уча да свиря на китара (да не ви дава Бог да ме слушате как свиря). Иначе съм малко луда, без надежда да се оправя, даже ставам по-зле, ама човек може да ми свикне.
За Shadowdance разбрах случайно преди доста време и сега finally реших да се регна. Като разглеждам насам-натам, почвам да се чудя що не го направих по-рано, ама карай.
Ми това е...
Надявам се да не ме намразите, пък с повече късмет ще почна да се надявям и да се сприятелим... 

Тъй... Какво друго за мене... Обичам да рисувам, да пиша разказчета (малко тъпи), слушам метъл непрекъснато и сега се уча да свиря на китара (да не ви дава Бог да ме слушате как свиря). Иначе съм малко луда, без надежда да се оправя, даже ставам по-зле, ама човек може да ми свикне.

За Shadowdance разбрах случайно преди доста време и сега finally реших да се регна. Като разглеждам насам-натам, почвам да се чудя що не го направих по-рано, ама карай.
Ми това е...

- Daggerstab
- Arcanist
Здравейте, аз съм Адриана, на 21, от Пловдив. Студентка съм в ПУ. Научих за ShadowDance съвсем случайно преди няколко месеца. Май че тогава търсех инфо за една книга и така едното доведе до другото и ето ме тук. Не пускам коментари често, само когато има какво интересно да кажа, но иначе чета вашите, дори да не се включа в приказките. Ако ми достигне смелост и вдъхновение може и в конкурса да се включа.
Това е от мен засега.
Това е от мен засега.
The good face pain. But the great - they embrace it.
А пък аз най-нахално ще се намеся тук, за да поканя Адриана да посети някой път пловдивския клуб за фантастика и фентъзи "Соларис", който упорито си търси нови членове. Заповядай когато ти е удобно, и не се плаши - не хапем! Подробности - в подписа ми. 

Заповядайте в Клуб за фантастика и фентъзи "Соларис" - гр. Пловдив
Събираме се всеки петък от 18:00 пред книжарница "Литера" на Джумаята.
Събираме се всеки петък от 18:00 пред книжарница "Литера" на Джумаята.
- herairness
- Jaghut Tyrant
- NoUserFound
- Smallfolk
Казвам се Иво,на 22 години съм,в момента работя и уча.
Толкова засега.Форума ми го препоръча един приятел от Animes.
Толкова засега.Форума ми го препоръча един приятел от Animes.
F_CK
All I need is U!
All I need is U!
Добре дошъл 

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.