Споделете

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Nov 19, 2008 5:30 pm

Moridin wrote:тапички са, ако това визираш, но са бели, а не черни като машинката :(
Мне, не става дума просто за тапички (аз май отдавна не съм виждала някой на улицата с наушници), а такива, които си набутваш навътре в ухото.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Nov 19, 2008 5:43 pm

аз лично предпочитам наушници, защото от тапичките ме болят ушите, но за на улицата не става.

ениуей тия ми изглеждат нормални тапички от най-стандартния възможен вид, не мисля, че се бутат особено
This is it. Ground zero.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Wed Nov 19, 2008 5:49 pm

Тези, за които говоря, са нещо подобно на http://www.apple.com/ipod/inearheadphones/ - само че преди година, когато си ги купих, още нямаха нито микрофон, нито някакъв вид управленско устройство, просто слушалки с много добър звук с три комплекта накрайници за пъхане много дълбоко в три различни размера уши. Основното предимство идва от това, че накрайникът е така извит, че може да влезе наистина дълбоко в ухото и да притисне на няколко места костите, така че звукът се предава с порядък по-добре. Усещането от това, че влиза толкова дълбоко в ухото, е... малко особено... и Маниаксът, който от няколко месеца имаше подобни слушалки и ме запали за тях, употребяваше един израз за това какво точно се прави в ушите, който няма да повтарям тук :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Clio
Moderator

Post by Clio » Wed Nov 19, 2008 6:55 pm

Мразя ги тея, дето ти стигат до мозъка през ушите! Хич не ме интересува колко по-добър звук дават, по-неудобно нещо за слушане на музика няма! :plez: Все едно някой си е напъхал малкия пръст в ухото ми и го държи там :vomit:
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.

The meaning of life is 'bucket'

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Nov 20, 2008 9:48 pm

Аз пак да се оплача. Такава дископатия ме е стегнала, че едвам ходя :( Утре ще посетя джипката, пък да видим какво ще каже, може и направление някое да ми даде. Но днес например едвам стигнах до работа, а какво ми костваше да щурмувам тротоарите... После пък как се върнах... Никога не ми се е случвало чак такова чудо :(
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Елица
Sorcerer

Post by Елица » Fri Nov 21, 2008 2:43 am

Горката Марфа:(
Два съвета от мен-добър масажист може да направи чудеса и то още от първия път, а ако повториш няколко пъти, още по-добре.
Алтернативен вариант е едно конско мазило, което ползва майка ми, като нея я стегне дископатията. Намираш ветеринарна аптека и си купуваш Вейксат(Veyxat), за говеда, телета, свине и коне е наистина, но ни го препоръчаха ползващи го лекари и се оказа много добро. От 3-4 години се ползва при нужда в семейството и все още никой не цвили:)

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Fri Nov 21, 2008 1:19 pm

Марфи, ако е нещо много тежко се престраши и потърси акупунктуристи във Варна добри има ли.
Бащата на боса го вдигнаха на крака както е на седемдесет.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Fri Nov 21, 2008 3:26 pm

Марфе, какво да ти кажа. От снощи така го закъсах с коленете, че ми се разказа играта. Ставане, сядане, качване по-стълби --- мъкаааа. Та напълно те разбирам. Тичай на доктор и се оправяй, че идат празници.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Nov 21, 2008 3:28 pm

Засега живея с Диклак гел акут. Янски, вервай ми, чудеса върши. Не че спря да ме боли, ма поне мога да ходя, та опитай. А в краен случай, ако много се наложи, и ще процвиля! :mrgreen:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Sat Nov 22, 2008 8:36 pm

Бях на циганска сватба. Бяха явно от някой от заможните кланове. (Бтв уточних нещо интересно: циганите мюсюлмани се броят не за роми, а за мюсюлмани. Циганите, покръстени в протестантството се броят за християни. Останалите са "рома". Православни цигани няма.)
И никаква чалга братче - само Ориента. Яко 8-)
Ах кларинета, кларинета, пустинния вопъл... Боли ме глава :(
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Nov 23, 2008 9:34 am

Колко дена беше?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Sun Nov 23, 2008 9:41 am

само два :(
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"

Бобсън
Arcanist

Post by Бобсън » Tue Nov 25, 2008 12:21 am

Interpreter wrote:Бях на циганска сватба.
завиждам....

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Nov 25, 2008 8:20 pm

Хм, днеска май било годишнината от официалното пускане на Рубик куба. :roll:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Nov 25, 2008 8:39 pm

Xellos wrote:Хм, днеска май било годишнината от официалното пускане на Рубик куба. :roll:
Тамън почнах да го редя под минута :)

А аз почнах фитнес отново. Бях забравил какъв садизъм са кръговите тренировки :(
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.