Мне, не става дума просто за тапички (аз май отдавна не съм виждала някой на улицата с наушници), а такива, които си набутваш навътре в ухото.Moridin wrote:тапички са, ако това визираш, но са бели, а не черни като машинката
Споделете
Moderator: Moridin
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Тези, за които говоря, са нещо подобно на http://www.apple.com/ipod/inearheadphones/ - само че преди година, когато си ги купих, още нямаха нито микрофон, нито някакъв вид управленско устройство, просто слушалки с много добър звук с три комплекта накрайници за пъхане много дълбоко в три различни размера уши. Основното предимство идва от това, че накрайникът е така извит, че може да влезе наистина дълбоко в ухото и да притисне на няколко места костите, така че звукът се предава с порядък по-добре. Усещането от това, че влиза толкова дълбоко в ухото, е... малко особено... и Маниаксът, който от няколко месеца имаше подобни слушалки и ме запали за тях, употребяваше един израз за това какво точно се прави в ушите, който няма да повтарям тук 

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Мразя ги тея, дето ти стигат до мозъка през ушите! Хич не ме интересува колко по-добър звук дават, по-неудобно нещо за слушане на музика няма!
Все едно някой си е напъхал малкия пръст в ухото ми и го държи там 

Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
The meaning of life is 'bucket'
Аз пак да се оплача. Такава дископатия ме е стегнала, че едвам ходя
Утре ще посетя джипката, пък да видим какво ще каже, може и направление някое да ми даде. Но днес например едвам стигнах до работа, а какво ми костваше да щурмувам тротоарите... После пък как се върнах... Никога не ми се е случвало чак такова чудо 

Горката Марфа:(
Два съвета от мен-добър масажист може да направи чудеса и то още от първия път, а ако повториш няколко пъти, още по-добре.
Алтернативен вариант е едно конско мазило, което ползва майка ми, като нея я стегне дископатията. Намираш ветеринарна аптека и си купуваш Вейксат(Veyxat), за говеда, телета, свине и коне е наистина, но ни го препоръчаха ползващи го лекари и се оказа много добро. От 3-4 години се ползва при нужда в семейството и все още никой не цвили:)
Два съвета от мен-добър масажист може да направи чудеса и то още от първия път, а ако повториш няколко пъти, още по-добре.
Алтернативен вариант е едно конско мазило, което ползва майка ми, като нея я стегне дископатията. Намираш ветеринарна аптека и си купуваш Вейксат(Veyxat), за говеда, телета, свине и коне е наистина, но ни го препоръчаха ползващи го лекари и се оказа много добро. От 3-4 години се ползва при нужда в семейството и все още никой не цвили:)
- Maledictus
- Warmage
Марфе, какво да ти кажа. От снощи така го закъсах с коленете, че ми се разказа играта. Ставане, сядане, качване по-стълби --- мъкаааа. Та напълно те разбирам. Тичай на доктор и се оправяй, че идат празници.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- Interpreter
- Forsaken
Бях на циганска сватба. Бяха явно от някой от заможните кланове. (Бтв уточних нещо интересно: циганите мюсюлмани се броят не за роми, а за мюсюлмани. Циганите, покръстени в протестантството се броят за християни. Останалите са "рома". Православни цигани няма.)
И никаква чалга братче - само Ориента. Яко
Ах кларинета, кларинета, пустинния вопъл... Боли ме глава
И никаква чалга братче - само Ориента. Яко

Ах кларинета, кларинета, пустинния вопъл... Боли ме глава

"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
Колко дена беше?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Interpreter
- Forsaken
Хм, днеска май било годишнината от официалното пускане на Рубик куба. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God