Споделете

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Nov 16, 2008 12:13 pm

RRSunknown wrote:
Muad_Dib wrote:Боцнах монитор - самсунг 2253BW, 22-инчов, широкоекранен (както подсказва заглавието) за доста добрата цена от 379 уефчета.
не искам да ти развалям кефа но при нас продадох същия за 360 лева преди 2 дена :)
То между другото 22 инчовите всичките са широкоекранни.
20 лева, които определено ще намеря сила да преживея. Аз чакам да имам ТФТ монитор от сигурно 3-4 години и в момента съм щастлив като елф на дърво, даже се бях панирал вече да нямам пиксел пък то се оказа прашинка:))). Утре-другиден живот и здраве пускам Гиърс 2 на тоя монитор (вързах компа на DVI, боксът ще е на ВГА) и предполагам ще се размажа:)

За земетресението - с майка ми бяхме в зала 1 на burn after reading точно като земята буквално се МРЪДНА - не бях изпитвал такова усещане, голяма лудница - цялата зала панически се разбяга към изходите, аз и маман също. Добре, че оставаха 5 мин от филма, точно на вратата тръгнаха надписите...

Бобсън
Arcanist

Post by Бобсън » Sun Nov 16, 2008 12:43 pm

Това за НДК снощи ми се ще да го докладваш на
Евро-средиземномораския сеизмологичен център...

там избираш по списък земетръса и попълваш формуляр за доклад...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Nov 16, 2008 3:31 pm

Roamer wrote:Уф. Не вярвах, че съм толкова вманиачен по този форум. Разглеждам го през телефона, на по-малък екран, така че текстът на съобщенията се събира точно на ширина и не остава място за лявата част с аватара и името на автора. С ужаст установих, че разпознавам огромното болшинство от хората по подписите.
хихи :oops:
This is it. Ground zero.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Nov 17, 2008 11:00 am

Набивам блажена пилешка супичка от Маги и възпявам електрическото тяло!
This is it. Ground zero.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Nov 17, 2008 11:10 am

Два дена уикенда изморителна командировка, а са директно на работа. Изгоре небрежно компа със счетоводната програма в офиса. Преди обедната. Лайф посъкс.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Clio
Moderator

Post by Clio » Mon Nov 17, 2008 5:15 pm

Да бе, изморителна, с кафенцето пред камината в планината - дай Боже всекиму такива :P

Иначе да споделя - предложиха ми постоянна позиция в работата, явих се на интервю и го преминах успешно, та сега чакам да финализират докиментите и да подпиша договор. Парите не са добри, но са все нещо, а работата не е напрегната и екипът е готин. Надявам се всичко да мине бързо и добре с договора, тъй като имам крещяща нужда от малко стабилност в тая криза тук >.<
Пак няма да имам пари да си дойда за Коледа :cry:, но поне си уредих един уикенд при сестра ми в Италия сега началото на Декември :mrgreen: И много много искрено се надявам да мога да си дойда за рождения ден догодина, щото е 'любилей' (мамка му >.<) и искам с вас да си го празнувам!

А, да, бях сега в съботата до Bluewater - вторият или третият по големина shopping centre на острова. Еми, огромен е :shock: Бях там за около 3 часа и половина, като не съм разглеждала спокойно, а почти на бегом намерих 2-3 магазина, които ми трябваха, и пак не успях да го обиколя! Имах късмета да не е много претъпкан, предполагам, че след 2 седмици няма да може игла да падне там... това трябва да е пълният шопинг кошмар, по мое мнение - един свръх луксозен, покрит Женски пазар. И ревящи малки кретенчета в огромни колички на всяка крачка! А преди седмица някъде отвориха по 'в' Лондон Westfield - доколкото го рекламират, това е най-големият inner-city shopping centre в Европа!!! Ще ида и там по някое време, да го видя що за звяр е.
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.

The meaning of life is 'bucket'

Бобсън
Arcanist

Post by Бобсън » Tue Nov 18, 2008 1:52 am

и съм си легнал да спя вечерта към 22-23ч и съм си прочел приказка и е го на 2ч през нощта без малку и още съм буден. къде съм затрил приспиващите хапчета да им се не знае...

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Tue Nov 18, 2008 7:24 pm

Бобсън wrote:и съм си легнал да спя вечерта към 22-23ч и съм си прочел приказка и е го на 2ч през нощта без малку и още съм буден. къде съм затрил приспиващите хапчета да им се не знае...
Това беше едно от най-симпатичните нещица, поствани тук :)
VMITW!

neEd'Le
Sorcerer

Post by neEd'Le » Tue Nov 18, 2008 10:39 pm

е,аз да споделя,че в крайна сметка компира се предаде на финалната права и то по най-гадния начин.
петък сутринта в около 4:30 се събудих от звука как гадината се мъчи да се рестартира,но уви - хардиска излялъл в неплатен отпуск.
160 гиги на вятъра,измежду които адски много ценна информация,събирана и трупана грижливо в продължение на близо 5 години.

мамичката им на сиигейт.

на всичкото отгоре и на бачкане ми вдигат нервите до космоса абсолютно всеки ден,а и от седмица-две каляската ми и тя почва лека полека да предава фронта,а просто нямам нито финансов,а още по-малко времеви ресурс да я разфасовам на части и да я оправя.

абе не ми върви напоследък и това си е.
И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Nov 19, 2008 1:26 pm

ifadriana wrote:
Бобсън wrote:и съм си легнал да спя вечерта към 22-23ч и съм си прочел приказка и е го на 2ч през нощта без малку и още съм буден. къде съм затрил приспиващите хапчета да им се не знае...
Това беше едно от най-симпатичните нещица, поствани тук :)
съгласен ;р

Нийдъле, сори :( ама бекъпи си трябват се пак...

Аз да се похваля, че току-що се сдобих с айпод :)
This is it. Ground zero.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Nov 19, 2008 1:32 pm

Определено се разболявам :( Май имам температура :neutral:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Nov 19, 2008 2:15 pm

Почивка, аспирин и чайче :? И да се оправяш.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Wed Nov 19, 2008 4:49 pm

Moridin wrote:Аз да се похваля, че току-що се сдобих с айпод :)
Ха добре си дошъл в обществото на хората, които се радваме повече на дизайн и удобство, отколкото примерно на възможности :) Но, да, това, което може да прави моят iPod, определено си ми стига...

Сега само остава да кажеш дали си се сдобил и с Правилните Слушалки(tm) - независимо дали са с микрофон или не, слушалките, които си забиваш в ушото, определено дават много по-добър звук - и изобщо дават бас.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Nov 19, 2008 4:52 pm

тапички са, ако това визираш, но са бели, а не черни като машинката :(
This is it. Ground zero.

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Wed Nov 19, 2008 5:08 pm

Пенчев, тия твоите слушалки правят вакуум който ако не си регулираш до умерено слаб звука ще ти разтаковат тъпанчетата.