Споделете
Moderator: Moridin

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Уф. Не вярвах, че съм толкова вманиачен по този форум. Разглеждам го през телефона, на по-малък екран, така че текстът на съобщенията се събира точно на ширина и не остава място за лявата част с аватара и името на автора. С ужаст установих, че разпознавам огромното болшинство от хората по подписите.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- tigermaster
- Elder God
Земетресение беше. И аз го усетих.Elayne wrote:Тва ся земетресение ли беше или не? Честно, блокът ми се разтресе бая![]()
![]()
.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
На по-високите етажи винаги е по-страшно. И знаете ли какво (не се смейте), нощес сънувах земетресение в центъра на София. Чак сега си го спомних.
В съня ми стоях пред две сгради нейде около Паметника Левски и те започнаха да се люлеят, а аз първо си помислих, че има силен вятър, а после си казах, че не е възможно да е чак толкова силен и май е земетресение. И се отдалечих от тях, и сънят ми също пое в друга посока.
Ама че работа! В продължение на 10-тина години си записвах сънищата и чак сега, когато изоставих този навик, най-сетне един се оказа пророчески, а аз го нямам документиран!
В съня ми стоях пред две сгради нейде около Паметника Левски и те започнаха да се люлеят, а аз първо си помислих, че има силен вятър, а после си казах, че не е възможно да е чак толкова силен и май е земетресение. И се отдалечих от тях, и сънят ми също пое в друга посока.
Ама че работа! В продължение на 10-тина години си записвах сънищата и чак сега, когато изоставих този навик, най-сетне един се оказа пророчески, а аз го нямам документиран!

аз като очевидец ранопробуден не искам да ми казват по тв...
заранта имаше достатъчно много събудени та знам, че не съм си въобразил...по интернетите не са докладвали за заранта.. за труса от снощи писаха reuters.bbc още нищо не са осведомили освен газов взрив в мина в южна румъния... дано не ни е разклатил взрива...
ред1137ч
тв Европа съобщиха в 1130 и за двете...
сега се чудя две ли бяха или едно земетресение с два труса?
дали ще трусне в 15:58 по график??
заранта имаше достатъчно много събудени та знам, че не съм си въобразил...по интернетите не са докладвали за заранта.. за труса от снощи писаха reuters.bbc още нищо не са осведомили освен газов взрив в мина в южна румъния... дано не ни е разклатил взрива...
ред1137ч
тв Европа съобщиха в 1130 и за двете...
сега се чудя две ли бяха или едно земетресение с два труса?
дали ще трусне в 15:58 по график??