Търся...
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Добре, не е точно търсене, но имам нужда от малко помощ, защото съм съвсем загубена.
Решавам аз да си кача снимки от телефона на компютъра и при опита да се свържа ми иска passkey. Проблемът е, че аз нито на телефона, нито на компютъра при сетинги и прочие не съм задавала никаква парола. Напротив, където ме питаше дали искам, казвах, че искам достъпа да е свободен и без пароли. Сега нямам идея как да довърша свързването между устройствата от телефона към компютъра. От компютъра към телефона е ок между другото.
Едит: При това в Bluetooth Devices на компютъра ми излиза телефона и под именцето 'Elaynе' пише 'No passkey'. Просто прекрасно.
Едит 2: 'Passcode' ми иска от телефона към компа по-точно.

Решавам аз да си кача снимки от телефона на компютъра и при опита да се свържа ми иска passkey. Проблемът е, че аз нито на телефона, нито на компютъра при сетинги и прочие не съм задавала никаква парола. Напротив, където ме питаше дали искам, казвах, че искам достъпа да е свободен и без пароли. Сега нямам идея как да довърша свързването между устройствата от телефона към компютъра. От компютъра към телефона е ок между другото.

Едит: При това в Bluetooth Devices на компютъра ми излиза телефона и под именцето 'Elaynе' пише 'No passkey'. Просто прекрасно.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Не знам дали случаят е същия, но и при мен става нещо подобно. Първият път като ти поиска паскей въвеждаш някакви цифри, например 1234 и после ги въввеждаш пак същите и на другото място.
To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*
Май се получи, сега да видя дали изобщо ще успея да пратя каквото и да било. Седя си на екран Connecting...
Edit: Ами fail-на връзката и сега всеки път като реша да се свържа с вече разпознатия device (а.к.а. компюъра), телефона изписва Request failed.
Едит 2: Сега пък след екрана 'Connecting...' телефона изписва 'Not supporting'. Просто great.
Edit: Ами fail-на връзката и сега всеки път като реша да се свържа с вече разпознатия device (а.к.а. компюъра), телефона изписва Request failed.
Едит 2: Сега пък след екрана 'Connecting...' телефона изписва 'Not supporting'. Просто great.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Интересува ме кои модели волани за комп. игри си струват да се купят.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
за всяко свързване по синьозъбче се задава паскод...Elayne wrote:Добре, не е точно търсене, но имам нужда от малко помощ, защото съм съвсем загубена.![]()
телефон свържи се с тоз комп по синичкото
телефонът: кажи код за тази връзка
потребителят натраква код в телефона
след това компютъра пита за същото код
и т.н...