За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Nov 01, 2008 7:35 pm

Еее, очакваше се- нищо случайно няма - това са Близард царете на дисбаланса - нарочно в игрите си правят нещо могъщо за да го нърфнат после и да принудят играчите да си сменят тактиката насилствено.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Nov 01, 2008 8:04 pm

Бе хайде стига - за 4ри години пълен идиот можеше да го оправи тоя спек. Или е прекалено силен или е lolret.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Nov 01, 2008 8:29 pm

Днека паладина утре някой друг- още в Диаблото беше така - имаше етапи с пачовете в които коренно дисбалансирваха играта като една от пародиите беше паладина с чукчетата който в последните пачове пак го направиха годен за игра "забравяйки" че преди 5 пача са го обявили са дисбалансиран :)

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sun Nov 02, 2008 12:39 am

Причината за всичката мизерия и дисбаланс в WoW си има име: Kalgan. Този човек собственоръчно унищожава всичко хубаво в тази игра. Неговата арена разби на пух и прах баланса в играта и сега 90% от форумите са пълни от изнервени и депресирани хора. Всичко това заради идеята на един луд, да направи WoW, Е-Спорт.

Всепак има някакви индикации, че ще се оправят работите и арена ще бъде загърбена. Аз всепак на думите на Kalgan не мога да повярвам, а и той сам написа, че всеоще не са измислили система за BG's, която да е еднакво трудна с тази на арена. Заслужава публичен бой с камшици тоя мизерник.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sun Nov 02, 2008 7:59 am

Миии аз поне доколкото съм говорил с ретри паладини - тоя спек никога не е работел както трябва. А ако близард искат да правят е-спорт да отидат при джон кармак, да му стоварят двайсе торби пари и да го накарат да им направи едно 3д шутърче.

Всъщност близард какво точно искат от PvP-то си? Да стане култ като Quake 2 и Starcraft - ми няма как да стане - самия жанр не го позволява.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sun Nov 02, 2008 1:52 pm

Много си е добре PvP-то, стига да е масово. А не 5 човека завторени в една стаичка, късащи си нервичките. Нека да се бият 100 чакала на едно бойно поле! Това е истината! И нека не ни задължават да играем арена за PvP итеми. Който иска да си прави арена, 90% от хората не искат и искат да си изкарват PvP итемите от масово PvP.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Nov 10, 2008 4:06 pm

Ще ходи ли некой за експанжън партито в Карамел?

https://www.ozone.bg/wow/
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Mon Nov 10, 2008 4:17 pm

Ще ходя на Ялта аз, на Пулсарското...

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Nov 10, 2008 5:42 pm

мене ме мързи :) не съм ходила за ТВС, няма и сега да ида... но в четвъртък сутрин ще мина през Пулсар да си взема екземпляра, че да се помъча да си го инсталирам сама в къщи... мъж ми обеща да преинсталира Уиндоуса в сряда, а преди да инсталирам експанжъна, ще фиксна и Вовеца и да видим... взела съм си и отпуска, та от 13.11 до края на месеца съм из най-новите земи 8-)
да видим колко бързи ще са и с пригаждането на адоните, че аз съм разглезена и играя с маса от тях... :roll:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 12, 2008 10:15 pm

Малко остава ;)

Ей шотовете с нейкед бъга :mrgreen:
Spoiler: show
http://admedicine-bg.com/wow/8/
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Fri Nov 14, 2008 9:12 am

баси май аз съм каръка. Инсталирах вчера след работа, ъпгрейднах акаунта, пробвам да логна и ....."login server down"...... и така 6 часа... хеле, логнах към 11, чаках 412 човека опашка... влязох в сървера...направих 2 крачки и .....блокна ми ПЦ-то, рестартира се и ми даде грешка че не може да се конектне към сървъра.....и аз си легнах. Май тази вечер мирише на реинстал на цялото ВоВ :( баси каръка....

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Nov 14, 2008 12:03 pm

Явно е заразно, мене ми даде фира хп-то вчера леко, та ше почака експанжъна малко, нищо че ми е в ръцете. Ще покисна в офиса и без тва с некои неща покрай броя да оправям ;( Уикенда съм пък командировка та докат стигнем до игране ехеее :(((

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Nov 14, 2008 4:19 pm

Обаче ако не направят такива стартови зони и за останалите класове друг алт освен Death Knight надали ще види тази игра :(

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Sun Nov 16, 2008 4:02 pm

Абе мен не ме запали много стартовата зона, но определено изглежда по-добре да почнеш директно от висок левъл.

Като гледам обаче експанжънът откри нов ловен сезон - за рицарчета:). Народ от гилдията се беше заредил още в деня на излизането да чака първите герои и да ги направи истински рицари на смъртта.

А Тундрата е една от най-подтискащите територии. Близард явно е решил да прекара всичик, които ще чакат, подмамени от красотата на новото пристанище в Стормуинд, и да ги запрати в право в подтискащите територии. За сметка на това the Howling Fjord е просто мечта. Някой е бил силно вдъхновен там. И мисиите са невероятни - дори, като те забутат в някое гадно мазе, правят нещо хубавко да ти топли душата - като един великолепен щит и съпътстващите го ефекти. Чак ми се искаше мисията да не привършва. Има и още една такава - ще набутам колкото герои мога, само за да направя тези два куеста няколко пъти.

Но сега драмата е да бутна Лунел в новите земи. Т.е. тя отиде, даже качи цял левъл само от бой по мобове, ама дори тогава пак не беше eligible да взема нови quests. Направо щях да гризна клавиатурата от яд - бива ли да газя местната гад без проблеми и пак да ми казват, че не е пораснала!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Добре, че бързо дръпнах в Netherstorm, че съм на съвсем малко хр разстояние от "годност" за северняк. Ако и на 68 ниво ми кажат, ще избеснея.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Mon Nov 17, 2008 11:36 am

Много е яко :D аз съм вече 74 и малко и Даларан е много красив :D
а в Драгонблайт зоната куестовете са супер :D особено веригата с драконовите мисии и накрая филмчето с атаката и куеста след него с нападението на Ъндърсити. Краля те бъфва с 40к кръв и всяка секунда те лекува за 10к :D направо касапница е :D и то за 40к експириънс. Но е малко бъгаво, ако почнете куеста, просто чакайте. Аз чаках 25 минути преди краля да се сети да тръгне в атака :D
абе яко!