Fallout 3
Moderator: AlDim
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Не съм съгласен. И няма да ти отговоря със субективното ми мнение (защото само простият факт, че има Гиърс 2 прави така, че сезонът да е 5 пъти по-силен).
Миналата година:
Assassin’s Creed - жестока, изиграх я до края
Halo 3 - същото, но не толкова жестока
The Witcher - въпреки "смазващостта" й и до днес не съм стигнал след 3ти чаптър
Mass Effect - най-добрата игра за 2007 за мен
Unreal Tournament 3 - леко уотевър ми е, не играя мулти
TimeShift - забавна, но толкоз, поредния generic shooter
Call of Duty 4 Modern Warfare - и до днес не съм й свършил 5-часовата кампания, за Гиърс 2 буквално зарязах спането
Gears of War PC - портец...
Naruto: Rise of a Ninja - доста прилична
Half-Life 2: The Orange Box - и до днес не съм минал епизод 2
Тази година (която далеч не е приключила) ака "годината на ултимативните продължения":
Gears of War 2 - no comment
Fable 2 - yet again no comment, ексклузивните (засега) игри продават конзолите и тези двете буквално ще ДОпродадат бокса
Fallout 3 - продължението на една от най-великите ролеви поредици евър, аз в горния списък заглавие от калибъра на Фолаута не виждам може би освен Мас Ефекта
Saints Row 2 - по-доброто ГТА 4 (макар и по-аркадно, но за мен е плюс)
Red Alert 3 - пак всякакъв коментар е излишен надявам се
WoW: Wrath of the Lich King - тва дали няма да се попродава и дали няма да е качествено? А, да, беше на Близард - следователно рандъм реторични въпроси.
Warhammer Online - и ти го цъкаш, така че няма какво да ти обяснявам защо е култов
Dead Space - Resident Evil + Event Horizon = играта с най-силни ревюта за тази година досега
Prince of Persia - !!!
Tomb Raider: Underworld - докато е на Crystal Dynamics - sign me in за още 10 продължения ако щат
Може и все пак да е до лично мнение, но от миналата година за мен има две игри - Мас Ефекта и Уичъра, докато тази година игрите от подобен калибър са 5-6....А може би просто вече нямам време и новите са ми по-сладки:)
Миналата година:
Assassin’s Creed - жестока, изиграх я до края
Halo 3 - същото, но не толкова жестока
The Witcher - въпреки "смазващостта" й и до днес не съм стигнал след 3ти чаптър
Mass Effect - най-добрата игра за 2007 за мен
Unreal Tournament 3 - леко уотевър ми е, не играя мулти
TimeShift - забавна, но толкоз, поредния generic shooter
Call of Duty 4 Modern Warfare - и до днес не съм й свършил 5-часовата кампания, за Гиърс 2 буквално зарязах спането
Gears of War PC - портец...
Naruto: Rise of a Ninja - доста прилична
Half-Life 2: The Orange Box - и до днес не съм минал епизод 2
Тази година (която далеч не е приключила) ака "годината на ултимативните продължения":
Gears of War 2 - no comment
Fable 2 - yet again no comment, ексклузивните (засега) игри продават конзолите и тези двете буквално ще ДОпродадат бокса
Fallout 3 - продължението на една от най-великите ролеви поредици евър, аз в горния списък заглавие от калибъра на Фолаута не виждам може би освен Мас Ефекта
Saints Row 2 - по-доброто ГТА 4 (макар и по-аркадно, но за мен е плюс)
Red Alert 3 - пак всякакъв коментар е излишен надявам се
WoW: Wrath of the Lich King - тва дали няма да се попродава и дали няма да е качествено? А, да, беше на Близард - следователно рандъм реторични въпроси.
Warhammer Online - и ти го цъкаш, така че няма какво да ти обяснявам защо е култов
Dead Space - Resident Evil + Event Horizon = играта с най-силни ревюта за тази година досега
Prince of Persia - !!!
Tomb Raider: Underworld - докато е на Crystal Dynamics - sign me in за още 10 продължения ако щат
Може и все пак да е до лично мнение, но от миналата година за мен има две игри - Мас Ефекта и Уичъра, докато тази година игрите от подобен калибър са 5-6....А може би просто вече нямам време и новите са ми по-сладки:)
За мен пък тази есен меко казано издухва миналата. Halo 3 vs GoW 2 (че и Resistance 2) е доста неравна битка в полза на вторите; The Witcher ме кефи далеч, далеч по-малко от Fable 2, въпреки целия шум, който се вдигна около белокоско; Fallout 3 фор фъкс сейк; Крайно иновативната LittleBigPlanet; Mirror's Edge, Far Cry 2, Dead Space (оказа се изненадващ и то огромен хит), Midnight Club: LA, TR: Underworld, Saints Row 2, Warhammer Online, Prince of Persia, Left 4 Dead, ебентуално The Last Remnant, King's Bounty (явно е изненадващо добра)...
Пък ако вадиш аргумента за продълженията, миналата есен имаше 2-3 интересни нови IP-та (Assassin's Creed, Bioshock, The Witcher), тази има поне 5.
Пък ако вадиш аргумента за продълженията, миналата есен имаше 2-3 интересни нови IP-та (Assassin's Creed, Bioshock, The Witcher), тази има поне 5.
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God