Dodgeball

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Post Reply
Ambartanen
Arcanist

Dodgeball

Post by Ambartanen » Sun Sep 26, 2004 9:02 pm

Защо си го свалих тоя филм? :oops: Защо го изгледах? :oops: И най-вече ,защо беше по-сериозен от почти всички филми по кината в Пловдив?

Съмнявам се някой да го е гледал. И няма смисъл тепърва да го прави. Обаче пуснах темата ,защото едно нещо във филма ме ...изплаши :? ? Ами просто трябваше да е пародия на повечето холивудски филми ,които излизат напоследък. А в опита си да ги направи да изглеждат плоски ...еми ,стори ми се по-дълбок от Underworld или Spiderman. И със сигурност пародията на любовна история ,беше по-малко такава от последната в Spiderman( :shock: изречението е странно, ама...). Не ,че казвам нещо ново ,но ми е интересно дали и другите мислят като мен.

Сега се очаква някой да скочи в защита на летните хитове :wink: .

Да изкажа по-ясно въпроса (дано) : Само на мен ли ми се струва ,че на половината филми ,които излизат по кината, не може да им се направи пародия ,защото самите те са твърде абсурдни/тъпи?

Random
Ascendent

Post by Random » Sun Sep 26, 2004 11:25 pm

Ами, виж сега... не знам какъв е смисълът на поста, щото е ясно, че не моеш да търсиш никаква дълбочина във филми като Спайди и Ъндъруърлд. Една пародия почти винаги е по-провокираща и вдъхновяваща от оригинала(е, има си и големи изключения), защото се предполага, че е предназначена за не чак толкова зомбирана публика. Филма не съм го гледал, но няколко стойностни лафа винаги ще ме зарадват повече от поредния комиксов боклук. Какво има да се плашиш като подобни кухи продукти изпълват ежедневието от много време насам. Плашещо е, че има хора, които се радват на тези продукти, а това значи, че те са също толкова кухи...
Random's 23 cents.
===
S.M.I.²L.E.

Ambartanen
Arcanist

Post by Ambartanen » Sun Sep 26, 2004 11:34 pm

Ми аз си знам ,че Спайдърмен е тъп и плосък. Знам ,че има хора ,които го харесват. Проблема ми е ,че като правят пародия ,трябва да я изведат в крайност абсурдна. А тя е по-малко патетична и плоска ,вместо повече. Просто ми се струва ,че са ударили дъното на простотия и вдлъбнатостта. И ми се иска някой да ме успокой ,че може и по-зле да са нещата :? . Ще сЪ намери ли такъв човек? :(

Пък не ,че холивудското кино ми е големия проблем. Да си се кефят хората на Спайдърмен и такива филмчета като искат...

MasterBlaster!
Smallfolk

Post by MasterBlaster! » Mon Sep 27, 2004 1:27 pm

ААаа, защо го гледах! Ужас! И то на кино! Излъгаха ме, бях нечестно подведен. Жени без чувство за хумор ме накараха. Ад, ад под небето. Определено най-слабия филм на Бен Стилър. Много зле, трагично. Има някакъв дебелашки хумор в първите десет минути (от рода "дебелак се подхлъзва на бананова кора и пада в канализационна шахта"), но после става нетърпимо. Отбелязвам общо три хубави момента в "Големи топки". Хора, послушайте ме, не се подвеждайте като мен. :shock:
Робърт Джордан + Dan Braun = Happiness 4 me