Fallout 3
Moderator: AlDim
- RRSunknown
- Elder God
Аз в доста малкото си 2 часа преди лягане всяка вечер залягм стабилно над Фолаута - 9ти лвл вече с репутация "urban destroyer", иначе казано почнах да убивам всичко наред след като си изпълня куестовете. Играта е максимално луда и невероятна, само че уви вече има и Гиърс 2...Въобще никога не съм искал толкова много да съм първи курс 
Убер тъпо, че няма босец. Аз ще се позабавя бая с превъртането, искам да изръшкам всичко, а тук е баси безкрайното...На кой лвл свърши играта?

Убер тъпо, че няма босец. Аз ще се позабавя бая с превъртането, искам да изръшкам всичко, а тук е баси безкрайното...На кой лвл свърши играта?
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Тц, не е спор
Просто това е дефиницията на тези игри и точно затова няма босове и т.н. Умишлено е- само това исках да кажа,
не съм тръгнал да доказвам кой е по-по-най още повече че и аз се радвам на игри с качествена история и линейност ако са поднесени правилно
.
За всеки случай- Gears of War 2 би ми била по- напред в списъка ако имах възможност да ги играя .

Просто това е дефиницията на тези игри и точно затова няма босове и т.н. Умишлено е- само това исках да кажа,
не съм тръгнал да доказвам кой е по-по-най още повече че и аз се радвам на игри с качествена история и линейност ако са поднесени правилно

За всеки случай- Gears of War 2 би ми била по- напред в списъка ако имах възможност да ги играя .
Поради определени причини тук не можеш да продължиш да играеш след финала, така че трябва каквото ше изръчкваш, да го направиш преди това. Иначе ако играеш САМО основната линия и не се отклоняваш, вероятно ще стигнеш около 15 левъл. Но като цяло аз бях отвотрил горе-долу 1/3 от картата максимум преди да свърша, така че наистина имаш много повече игра със страничните куестове.
Не знам обаче дали има лимит на 20-ти левъл или просто това е най-високото изискване за пъркове. Надявам се да е второто...
А връхна точка си има накрая, просто е антиклимактична
Не знам обаче дали има лимит на 20-ти левъл или просто това е най-високото изискване за пъркове. Надявам се да е второто...
А връхна точка си има накрая, просто е антиклимактична

And you can't dance with a devil on your back...