О, дъ хорор...
Добре бе, с тия точно персонажи в тази точно вселена могат безпроблемно да се направят ебати смешните и яки филъри. Защо трябва да гледаме... това?!
Добре, че поне показаха мускулите на Гаури накрая.
Тва взе, че свърши. Краят беше малко втф и претупан, личи си, че ще има още 13 серии. Имаше готино финално комбо, с което е... майката на... вие си знаете кой. Да видим кога ще излезе останалото и как ще е. Засега това е най-слабият Слейърс от всичките.
Ех, изгледах ги. Не мое са каже че съм разочарован много, ма моеше и без да го има тоя сезон да мина . Не че могат да надскочат някога некста де квото и да правят.
Ми врътнах и аз остатъка от сериите. Не е никак зле на моменти, на няколко пъти се заливах от смях, просто брутални филъри, ма "края" беше супер ... скучен един такъв. Иначе продължението май не е зле, в първа серия има ... Нага. Един вид.
Изгледах и наизлязлото от Evolution-R - до 8ми епизод. Ми някак си още е интересно, не е като първия сезон или Next-a, ма е по добро от TRY примерно. Последното не е особено трудно, знам, но все пак Като по сериозен недостатък може да се каже че повечето епизоди са филъри все пак и бат'Xellos почти никъв го няма.