Е явно все пак има смислова разлика м/у "утре" и "утри", ако ми позволиш да те върна на темата.Бобсън wrote:Аз не че нещо, но бих искал да знам кога са го очаквали вчера тоз дъжд, понеже аз днес много внимавах и то не се изля...alex_sultanov wrote:Вече и в заглавията почнаха, журналята.Дъжд до 10-12 л. на кв.м. се очаква утри
DarikNews - 23 Август 17:40http://novini.dir.bg/2008/08/23/news3315209.html
Кривопис
Moderator: Moridin
-
alex_sultanov
- Vendavelle Levante
- Smallfolk
- Vendavelle Levante
- Smallfolk
-
alex_sultanov
Dir-ът вече опасно ме доближават до един от ония редки моменти, в които намразвам огромното мнозинство тъпи хора (макар и за кратко).Андреа и Кубрат отиват в Тайланд на романтична почивка
26 август 2008
Коронованите за “Най-секси двойка за 2008 година” Андреа и Кубрат Пулев ще предприемат доста екзотична дестинация през лятото.
-
alex_sultanov
Почти съм сигурен, че е било без "се"-то и по тази причина не е правописна грешка (невнимателна смяна на клавиатурите v=жVendavelle Levante wrote:в началото на китен Созопол е изтопорчен огромен винилов плакат, зад който се подава парче земя между два хотела. На този винилов плакат с букви Таймс ню роман и големина незнам си колко си, но повече от 72 е написано "ПРОДАЖА СЕ".....
- tigermaster
- Elder God
Само на мен ли ми се струва, че в заглавието "Времена и Нрави" има нещо сбъркано?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Ако сте забравили коя е столицата на Индия, от в-к СЕГА ще ви припомнят:
http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0001612В столицата на Индия Калкута започна фестивал на бог Дурда.
Ето ви малко китайски английски от куизовете, които пускам на студентите в началото на часа:
Q: Explain why wearing a laboratory coat in common eating or meeting areas is not allowed.
A: because during the experiment you don't what have got into lab coat. You could of spitted it which could affect when your eating could harm you. never eat or drink with lab coat and meeting area could affect your member.
Искам да умра...
Q: Explain why wearing a laboratory coat in common eating or meeting areas is not allowed.
A: because during the experiment you don't what have got into lab coat. You could of spitted it which could affect when your eating could harm you. never eat or drink with lab coat and meeting area could affect your member.
Искам да умра...
Боже, а си мислех, че бисерите от договорите ми днес могат да уморят всекиго.Amelia wrote:Ето ви малко китайски английски от куизовете, които пускам на студентите в началото на часа:
Искам да умра...
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Заглавие в 24 часа днес:
"Българка обръща
пияна кола в Англия"
Значи, стои си някъде пияната кола и изведнъж една българка й се нахвърля и някак я обръща. Не е ясно как - дали й е подложила крак или я е налагала с юмруци. Горката количка, с какво е заслужила такова отношение - само е била пияна, не е като да е буторясала пешеходец!
"Българка обръща
пияна кола в Англия"
Значи, стои си някъде пияната кола и изведнъж една българка й се нахвърля и някак я обръща. Не е ясно как - дали й е подложила крак или я е налагала с юмруци. Горката количка, с какво е заслужила такова отношение - само е била пияна, не е като да е буторясала пешеходец!