1. Сървърът резетна и биде ъпгрейдван 3 часа.
2. Нетът ми спря за час.
3. Токът спря за 5 мин.
Очевидно отгоре искат да ме държат далеч от ММО-тата...

Moderator: AlDim
това противоречи на цялата идея на open world обджективите. проблемът е фундаментален и се корени в разделението на два алианса. и в уоу го имаше, но там се вижда на доста по-късен етап. пък и организираното пвп не му беше приоритет.The Dragon wrote: 1во - баланса на популациите - очевидно численото превъзходство на destruction ще е трайно явление. Така че е необходимо да се привлекат играчи към светлата страна на играта. Според мен една механика е ако в дадена RVR зона едната фракция зергва другата - по-малобройните да получават балансиращи бъффове/ яки NPC-та които да помагат.
не се сещам в момента PQ, който да не може да се направи от трима души - танк, хийлър и дпс.The Dragon wrote: 2ро - трябва да има мащабиране на Public quests - ако го изпълняват под минималния брой хора - намаляване на трудността/обема на куеста - в момента има много куестове които никой не ги прави защото са на повече от 20 крачки от главните пътища.
единственият начин туй да стане, без да се пренаселят хай-енд зоните, е да се сплитват сървъри. просто се берат плодовете на на ефекта "приятели на приятели на приятели". на моя сървър най-голямата опашка, която съм виждал, е 40 души - по-миналата събота. а през седмицата никога няма такива.The Dragon wrote: 3то - опашките трябва да се редуцират до минимум. Очевидно от митик са малко изненадани от успеха на WAR, но все пак да чакаш половин час за да имаш право да си видиш героя е неприятно
Users browsing this forum: No registered users and 21 guests