Е, аз сравнявам цените на мърчандайзинга на Купър с тези на Manowar. Разликата е огромна - 40 лева за тениската с очите срещу 25 за тениска на Manowar. 20 лева за снимка с автограф. 25 за палки за барабани. И нямаше перца за китара - ако имаше такива, щях да си купя... На Manowar не си купих нищо, понеже си бях оставил парите в стаята - имах само десетина лева, които отидоха за бира. За Алис вече отивам подготвен с 50 лева в джоба, ама като видях цените на тениските и... А тая с очите беше толкова красива...herairness wrote: Цените на мърчандайза изобщо не бяха скъпи, винаги като си взимам са по 30 40 лв нещата, а да беше видял в Букурещ - нищо нямаше под 50 лв
Shadowdance #56
Moderator: Moridin
- tigermaster
- Elder God
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Не съм казал, че е рязано.Random wrote:Хах, тва изобщо не го знаехА къде е рязано от обема, имаш ли представа? Понеже аз четох втората половина на английски и ми е любопитно какво точно са пропуснали в бг превода. Може и в спойлер таг.

Предполагам, че българският превод на "Кукловодите" е по старото издание, но аз лично не съм виждал такова издание (от началото на 90-те години окастреният вариант е out of print, издава се само пълният вариант). Но ако ти попадне оригинала в издание след 90-та година, можеш да си направиш сверка. Рязано е планомерно по целия текст - тук абзац, там изречение... още от първата страница си личи разликата.